Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LPG SRN tankování

Od: rhgj odpovědí: 3 změna:

Ahoj, jedeme v sobotu přes Německo - Drážďany, Lipsko, Magdeburg, Hanover, Hamburg, Flensburg - pak celé Dánsko až do Hirtshalsu. Mám auto na LPG - nevíte kde lze tankovat?

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

LPG v Německu si můžete najít na prvních dvou odkazech podle trasy, kterou pojedete. V Dánsku je, bohužel, málo aut s LPG pohonem, proto je tam i velmi málo čerpacích stanic - viz třetí link. Předpokládám, že máte navigaci, která vás dovede do vybraných čerpaček.;)

gps-data-team.com/...

autogas-tankstellen-finde/...

eof.dk/...

lui*
hodnocení

0x

Já bych se připojil s dotazem. Nevíte někdo, kolik stojí v Německu LPG?

erikch*

vyplatí se kvůli tankování(nejen LPG)sjet z álnice,jinak plyn je okolo 0.74 až jsem tak0.86 Euro-co jsem tak minulý měsíc číhal(směr Mnichov)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]