Nejste přihlášen/a.
Jakou autobaterii by jste dali do mazdy 323F, 15, dochází mě originální Panasonic. Nová originální je však drahá, jakou jinou variantu by jste tam dali?
ja mam dobrou zkusenost s vartou drzi dobre a to ji zatezuji jako krava
doplněno 07.09.11 20:54:zatezi myslim sound system a 7 tuna navijak nekdy i bez motoru
tak tak-osobně silver dynamic-osvědčeno zimním provozem(popojížděčky po městě)v Krkonoších...Kapacita o malinko vyšší než doporučená-nic tím nezkazíte,jen získáte...
Zdravím, za mně taky Varta, ale mám i dobrou zkušenost s Delphi a dále Exide nejsou špatné. Varta Silver, dobrá volba, hlavně ne Banner a atd z Tesca atd. Pozor na polohů polů, je levá a pravá baterie!
Tak zrovna s Bannerkou mám dobré zkušenosti. Měl jsem ji hodně let v nafťákovi s velkým obsahem a ještě mi slouží v dílně pro startování motorek které opravuji. Varta je určitě dobrá volba. Já jsem před časem kupoval novou baterii do dodávky a volil jsem Bosch.
Co se týká polohy kontaktů, je to i o tom, jak jsou dlouhé přívodní kabely a zda dosáhnou při obráceném gardu kontaktů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.