Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem dostal vyzvání, at se dostavím na městskou policii k projednání přestupku (lístek za stěračem) stání na zákazu zastavení. Nutno dodat že vinu opravdu nesu, ale vůbec jsem o tom zákazu netušil. Spěchal jsem na přednášky na vysoké škole a přes ostatní auta (která tam už parkovali) jsem neviděl ceduli a když už tam stály, tak mě to ani nenapadlo. Jako student na nějákou vyšší pokutu v podstatě ani nemám žádné peníze, tak bych vás chtěl poprosit o radu, zda-li nevíte jak bych se z toho mohl dostat Děkuji moc
Ještě musím dodat, že vozidlo není psáno na mě, ale v žádném případě do toho nechci nikoho zatahovat
Na pokutu nemáte - jedinná rada tam jít,
nahlásit že stím jela osoba blízká proti které odmítáte vypovídat ,
lépe kdyby tam zašel majitel vozu a uvedl viz výše (letos to ještě jde)
Děkuji za odpověď myslíte že by to prošlo i bez majitele vozu, protože by byl docela velký problém s cestováním pro něj
Jezdim autem, nedodrzuju predpisy a nemam na pokutu.
Pani vysokoskolaci doa je zla. Co to je vyssi pokuta? 100Kc?
Předpisy dodržuju, jak jsem psal, nevěděl jsem o tom. A jsem si jistý že 100 kč to nebude, to bych to radši zaplatil
dobry den ja jsem dostal 100kc za zastaveni v zakazu stani je to tak vic mi nedaly kolega co to psal ma pravdu
ale on stál v zákazu zastavení
2masoni: nojo, to mi uniklo, myslel jsem, že reaguješ na tazatele, tak mi to přišlo divný.
Ovšem v tom případě taky nechápu, jak si mohl nechat někdo dát pokutu za zastavení v zákazu stání? Pozor na to - na mě to jednou taky měšťáci zkoušeli. Když jsem jim to vysvětlil a udělal z nich dva debílky před přihlížejícím publikem, tak sklapli krovky a zmizeli jak nejrychleji to šlo.
To je pěkné, ale když to bude ignorovat, tak mu po čase přijde předvolání, aby šel situaci vysvětlit a bude to dražší. Když se dostaví do 3 dnů, tak to bude za 100Kč. Já ti doporučuju zajít na služebnu do stanoveného data, které máš na lístečku a pokutu zaplatit. Obyčejně to bývá 100Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.