Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chtěl jsem si pořídit nové rádio do auta,teď tam mám ještě kazetové Pioneer,auto je Cordoba z roku 2000,používám transmitter,ale není to ono..Nevím jak je to zapojené vzadu,ani jestli jsou nějaké univerzální velikosti rádií,tak se chci poradit..Přemýšlel jsem třeba nad tímhle autoradia.heureka.cz/... nebo autoradia.heureka.cz/... Kamarád říkal,že se to zapojuje přes nějakou koncovku,to dělají v servisu,nebo se to dá zvládnout doma?A ještě mám repro v předních dvěřích a vzadu za zadníma sedadlama na příčce,nevím,jakto líp nazvat.. ..od těch zadních jsem ale přestříhnul kabel a napojil na to takovou bednu s reproduktory,má to asi 300w,tohle rádio to normálně utáhne,tak aby to zvládlo i to nové rádio,ale to by mělo bez problému,ne?Děkuji za rady..
Na rádiu je ISO konektor, tan máš určitě i v autě, takže to jenom přepojíš.
Rídia mají stejnou velikost (1DIN). Mělo by to v pohodě jít...S těma 300W si mě rozesmál
Proč rozesmál? Já nevím,jak to funguje,oni tam většinou udávají nějaký výkon,tak se radši ptám,než co potom s tím..U toho Pioneer píšou 4x50w a u toho repráku,nějaké kombo to je,tak je výkon udájně 300w..Lepší je přece dvakrát řešit,znáte to..
Zesilovač právě žádný nemám,od repráků jsem odstřihnul kabely a ty zapojil do toho zesilovače,není mi 18,takže nejezdím po městě jako blázen až se třese okno,jen to prostě líp hraje.. A není někde nějaké schéma na internetu,jak to vypadá ty konektory?Přesně datum výroby je prosinec 99,tak ne 2000..
Je to to ten model co se vyráběl od roku 99 do roku 02..A když by tam nebyl ten iso konektor,tak to nejde připojit,nebo co s tím?
Zase jsem napsal zesilovač.. Aby jsem to upřesnil,přesně se to jmenuje boombox,je to ze supermarketu,nic speciálního - prostě bedna s reproduktory,strčí se do ní kabely a má to těch 300w..
To rádio to utáhne bez problému,jen ti to nebude hrát na těch 300w ale jen na 50w nebo kolik...já mám vzadu dva repráky v platě 300w a hraje to pěkně i bez zesilovače
Tak se ještě zeptám,ikdyby tam byl jakýkoliv ten konektor,tak tam prostě ale nějak to rádio zapojit půjde,že jo?
Jak se tady psalo, vyrobci ruzne zapojuji nektere piny v tom ISO konektoru. Jsou tam piny pro asi 3 ruzna napeti (pripojene stale, pripojene jen pri klicku v zapalovani, ...), takze tenhle tvuj pripad vypada na to, ze se mu odebere napeti pri vytazeni klicku a on tak zapomene svoje nastaveni. Ve spojeni se Skodovkami se o tom pise tady. Jak to bude v Cordobach, se budes muset zeptat na nejakem diskuznich serveru pro Cordoby. Takhle podrobne to tady asi nikdo znat nebude.
Nemuzou ty vycnivajici 2mm but jen dusledek toho, ze kolem toho autoradia poterbujes ramecek? Nemas tam kolem nainstalovaneho radia osklivou mezeru, ktera vypada jako ze tam patri ramecek?
počítám že máš mezi sebou prohozenej plus 12V stálých a 12V po klíčku proto ti to nedrží paměti koukni pořádně do návodu co kde má být a proměř si to i v konektoru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.