Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praxe řidiče nákladních vozidel

Od: safer odpovědí: 9 změna:

Zdravím, dodělal jsem autoškolu na sk. C+E a chci se ucházet o zaměstnání, ale všude požadují praxi 1 až 2 roky.

Kde a jak začít abych tu praxi odstartoval?

Díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

1x

Třeba koupit svůj náklaďák a praxi nepotřebuješ, jenom si na něj najít práci.

tr

Zdravím, tak kupovat náklaďák bych nedoporučoval, je to myslím hodně nesmyslná varianta.

olaf71*
04.09.11 16:36

petula00*
hodnocení

0x

Velké spediterské firmy praxi opravdu požadují-.Začít se dá u menších příměstských rozvozových a závodních firem na autech typu Transit,Trafic,Avia Iveco...Tam ty nároky nejsou tak přísné jako na kamionové přepravě.

hankauk*
hodnocení

0x

Tak tady jsou 4 odkazy na práci řidiče, kde není praxe nutná nebo podmínkou. Je vítaná, ale neznamená to, že ji musíte mít. A podobných inzerátů musíte najít víc!*klik*

prace-jobcity.cz/...

prace-jobcity.cz/...

prace-jobcity.cz/...

prace-jobcity.cz/...

hanher*

Pro práci řidiče v MKD je myslím nutná praxe 2 roky, moc se na ni nehledí, já jsem začínal bez praxe.

Firmy jako Logotrans, nebo Nico trans berou i úplné nováčky.

doplněno 04.09.11 01:05:

A co profesák, máte?

safer
hodnocení

0x

Zdravím, profesák mám. Na koupi nákladního vozidla neni jak místo na parkování, tak finance, takže pro mě nepřipadá v úvahu (bohužel) .

Pro MKD počítá se jako praxe i 2 roky ježdění (pouze) z tranzitem? (tranzit není C+E, stačí B).

Děkuji.

hanher*

Ne, praxe by měla být s vozidly nad 3.5 tuny.

bustech*
hodnocení

0x

Záleží na zaměstnavateli, když jsem začínal jako řidič busu, tak jsem ho měl z béčka. Bez praxe na velkých autech a šel jsem tam kde tu praxi nechtěli.Něco jsem si odjezdil a pak jsem šel za lepším. Zkus třeba nejdřív vnitro, všude se domluvíš a hlavně si ozkoušíš jaký to je.

Prostě hledat a ptát se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]