Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám problém na škodě 120,mám něco s diferenciálem,v servisu mě říkají že oprava by stála 9000,ale to teď nemám...mě to ale přijde nějak moc,říkali že to jsou rozsypané kameny a zlomený nějaký čep nebo cosi,prý že by se musela měnit celá převodovka a i celá polonáprava,otázka je jestli je to možné nebo jestli jen chtějí vydělat
Díky za odpovědi,na autě jsem závislý,a tohle je vážná závada,bojím se s tím jezdit že mě upadne kolo,ale vydat 9000 si teď v mojí situaci nemohu dovolit
Kolo výrazným způsobem pleská a hází,ložisko je ok,kužel polosy a buben je taky ok
tak proč si nekoupíš převodovku z jiného auta?Za pár stovek ji seženeš.Nebo celé auto třeba za 1000.Každý se toho zbavuje.
No tak auto za 1000,to bych tam měl za pár měsíců problém pravděpodobně znova...právě já nejsem tak zručný abych si to vyměnil sám,ani na to nemám vybavení...taky tam hraje dost nostalgie,toho auta bych se nerad zbavil,i když pokud nebude jiná možnost budu muset,auto k tomu abych si něco vydělal potřebuji
Převodovka s poloosama u tohodle auta jde v klidu vyměnit v garáži..Dělal jsem to a není to vůbec žádnej problém co se přístupu a složitosti týče..Jinak je to krávovina..Na vrakáči se dá určitě za pár stovek sehnat celá hnací soustava nová, nová škodovka stojí tisicovku a za 9000 se dá koupit mnohem lepší auto než takovej s prominutím vergl takže pokud se auta nechcete zbavovat, tak na vrakáč a poptat se..Pak přes známýho si to nechat namontovat a je to..
Tak bylo to spolehlivý auto,a dalo se na něj spolehnout,i na dlouhé cesty po republice,závady většinou drobnosti,větší závadu jsem dlouho neměl a ty drobnosti jsem řešil sám...ale teď jakoby se to nahromadilo najednou a začíná se sypat hodně věcí,v předu náboje KO,v zadu ta náprava,u převodovky vypadává dvojka a pomale nejde řadit zpátečka...motor je dobrý,nežere olej,krásně prošel emisemi,ten by se dal prodat krásně za 1500,takových motorů už je málo,brzdy jsem dělal nedávno,tam problém není,spojka drží v pohodě pořád,karoserie není prohnilá,krásně díky pečlivosti předchozího majitele zachovalá a bez koroze...kdybych měl dost peněz tak by mi nebylo líto ani těch 9 000,to auto si to zaslouží,i když to jde řešit levněji...jenže problém je že já na to bohužel teď nemám,takže buď jak píšete vyměnit převodovku i s nápravami z vrakáče,nebo jiné auto
Najeto to má hodně a používal jsem to většinou na práci,tahání přívěsů nebyla vyjímka,jezdilo to v každodenním zápřahu a nutno uznat že dobře,málokteré auto by to vydrželo v tom věku takový zápřah,ale bohužel zub času už začíná působit už i na takto spolehlivé auto,no nic,asi mu ještě šanci dám,snad mi ještě chvíli poslouží
Od té doby, co Bursík Veliký v rámci Topolánkovy vlády vymyslel a prosadil ekelogický poplatek při převodu starých aut, nějaké auto za 1000 nehrozí. Bursíkovné za Š-120 bude maximální, takže přičti k ceně 10000,-Kč
Ale,no tak,to už je stará známá věc a každý rozumný člověk ví jak se jí vyhnout...stačí si sehnat člověka s průkazkou ZTP,dát mu tři stovky,prvně to přepsat na něj,následně to z něj odhlásit,a přihlásit na sebe...už to je jednou přepsané po roce 2009 a znovu se eko neplatí,takhle jsem to řešil i já,z morálního hlediska to je podvod,ale není na tom nic protizákoného,proč by to člověk nemohl na někoho napsat a následně to z něj za 5 minut odhlásit a přihlásit na sebe,a invalida bude rád za 300
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.