Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ridicak B+E

Od: elfar odpovědí: 13 změna:

Když mám řidičák C+E mám automaticky i B+E, i když to nemam vyznačené?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Jasně že jo.

cyril*
hodnocení

0x

Jistě že ne, když to není vyznačené v ŘP! Ale to pak je chyba někde jinde.

A proč ne? Spousta skupin není v ŘP vyznačená a můžu s nimi jezdit. Napřed si ověřte informace. Taky řidičák CE a nemám vyznačeno BE, takže podle vás můžu s kamionem ( a taky jsem s ním dost jezdil ) a nemúžu mít velkej vlek za autem?

abeceda-autoskoly.cz/...

reidek*

Ono je potřeba znát, co je napsáno v zákoně, tak jak můžete tvrdit, že ne? Pokud by se mělo vše vyznačovat, aníž by kdokoliv znal zákon v určitém a platném znění a pochopení, tak by stát dal pro ty nechápavé moc barev v označení, aby to jedinec pochopil. Je to jasně napsáno v zákoně co s určitou skupinou můžete řídit! Věřte Cyrile, že ŽÁDNÝ policista by tohle nedal ke správnímu řízení, protože by se jen útvar Policie sesměšnil na nelznalost zákona! Ale jak čtu Vaše příspěvky, tak si tvrdíte své. V pohodě!

cyril*

S první větou mohu naprosto souhlasit! Jen je třeba vědět, které zákony a normy tyto náležitosti upravují a ne se odvolávat na různá pochybná sdružení a asociace.

reidek*

Jaká úprava? Znění neznáte? Co je k nepochopení?

bustech*
hodnocení

0x

Jestli se nepletu tak u starších průkazů tonebylo vyznačený, ale u těch nových to vyznačený je.Takže jestli mámte nový řidičák a nemáte to vyznačený. Určitě co nejdřív navštivte úřad a ptejte se proč. Jinak pochopitelně s vlekem za osobákem jezdit můžete.

hodnocení

0x

elfare, pochlubte se, jaké všechny skupiny máte vyznačené v řidičáku.

doplněno 20.09.11 19:47:

reideku, myslíte si, že má jen tyto dvě skupiny?

Já ne, proto se ptám.

reidek*

Už to napsal! C+E a otázka je jednoznačná!

reidek*

Nevěříte? O.K. Zkuste si zajít do AŠ, že chcete rozšířit skupinu z CE na BE :) Třeba některá AŠ přijme Vaši žádost (s neznalostí), ale po přihlášení a zaevidování Vaší žádosti k magistrátu-odboru dopravy se jen vysmějí! At si tady tvrdí co chce, jen doložte někdo, že byl za tohle někdo pokutován nebo řešen ve správním řízení :) Hle?

reideku, asi moc spekulujete (rozšířit skupinu z CE na BE), a přemýšlíte. Já se domnívám, že nemá v řidičáku jen skupinu C a skupinu B. určitě i jinou. Proto se ptám..

co to tu píšete o pokutách?

reidek*

Přečtěte si zadání otázky! Ať má třeba i na jízdní kolo s přehazovačkou na šesý stupeň i vyšší, ale samotná skupina označená tazatelem je jednoznačná.

elfar
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]