Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jawa 21 cross

Od: stanstr* odpovědí: 4 změna:

chistám se předělávat jawu 21 na cross chtěl bych poradit kde sehnat nejlevnějc komplet vidlice na simsona cena tak do 800kč čím levnější tím lepší a taky poradit jak převařit origo nádrž z jawy 21 zhuru nohama myslím tím tak že víčko bude tam kde je normálně kohoutek a kohoutek tam co víčko jak to mám dobře svařit aby to nějak vypadalo vzhledově a taky funkčně a hlavně čím mam nádrž vymít něbo tak aby my to náhodou nebouchlo při svařování nebo řezání

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kamill*
hodnocení

0x

Bojim sa takemu "borcovi" ako si ty čokolvek poradit ,Nič nevieš, ani pravopis, ani ako sa počita pomer olej-benzin do dvojtaktu .Nevieš ,ani či použit olej Mogul a či M2T do fichtla! V 14 r toto vie každy ,kto ovoňal motorku Jedine čo vieš ,je použivanie tvojho oblúbeného slova ,že sa ti motor zasíra a nezasíra . Ten motor v tvojej predchádzajúcej otázke ty neurobíš a nadrž tiež nie. Benzínová nadrž sa zvára tak, že sa naplni trichlorom-je lacný a nehorlavý a zvára sa acetylenom.

stanstr*
hodnocení

tito veci co píšeš že neumím pravopis to přiznám ale každej sme nějakej a ti veci vím co píšeš akorát se ptám abych neudělal blbost protože sem párkrát blbost už udělal a to ředění přehnal no a ptám se na spusobi lidí jak by to udělali mam spustu kámošu co právě fichtli upravení do crossu maj nechci se vitahovat ale ten jeden do fichtla vrazil 17000kč a jak mu to jede a tu nádrž vím jak udělat ale zase se jen ptám a od tokovího co mě nechápou bych si ani nenechal poradit jinak díky všem co mě chápou i když dělám chiby

Když si nechceš nechat poradit od Kamila, taky dobře. Aspoň po Tvém pokusu o svařování nádrže ubyde jeden tazatel*smich*.

stanstr*
hodnocení

já neřek že nechci poradit od kamila já jen vysvětluji to co on píše víš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]