Nejste přihlášen/a.
Zdravím zdejší rádce, potřeboval bych poradit ohledne výběru auta pro mého syna - začínajícího řidiče. Chtěl bych mu koupit uto, které mu pár let vydrží, pokud ho ovšem někde nestřelí, na které by se mohl spolehnout, ale to je spíš otázka jeho stavu. Neměl bych nic proti Felici, jenže podle mého názoru to jsou, i Favoriti, auta, která jsou náchylná na korozi. Cenu bych si představoval do 20.000,- Kč.
Děkuju za rady,
Renault Clio, Peugeot 106, Fiat Uno, Citroen Saxo... Za tu cenu se toho moc vybrat nedá...
Seženete i Fordíka, např... Už jste se koukal na seznam.cz do oddělení aut? Tam si zadáte cenové parametry a ukáže vám to, co je na trhu. Tam už si musíte vybrat.
Zdravím, doporučil bych Renault 19 ph2, sám mám a je to super vozítko. Mám motor 1.7 54kW, což je takový traktor, vyjede všechno, všude. Auto se dá do této ceny sehnat a dle mého názoru se lepší než Felicie, spotřeba cca 8l/100km. Když se něco porouchá, není problém vytšinu spravit doma a dá se sehnat i s airbagem řidiče. Ale ani proti Cliu nic nemám, ale zase raději vetší, jednak si zvykne, kvůli pohodlí a zejména taky bezpečnostní prvek.
Jj-R 19 je pro začátek dobrou volbou-i proto jich stále jezdí vagóny-je poměrně spolehlivá,vcelku jednoduchá a vše se dá sehnat za hubičku...,dalo by se říci:" za málo peněz hodně muziky",podaří-li se sehnat 80 koníkovou 1.4 má vcelku svižné a hlavně pohodlné svezení(teď jsem zrovna dával jednu na kšeft a byl jsem mile překvapen jak byla mrška 1.4ka živá-a to i ve srovnání s ventilem,1.8 16V,co mám svou)...Co se koroze týče,slabinou byly zadní lemy-jinak je v pohodě a nehnije-oproti Feldě je to nebe a dudy...
Je jasné, že za tyhle peníze půjde o trochu již "historický" kousek a proto je hodně důležitá antikorozní ochrana karoserie. Já osobně bych pro syna volil Peugeot 205 1100ccm. Od roku výroby 91 je zinkovaná karoserie a auta celkem nehnijou. Za 20000 se nechá koupit opravdu pěkný a udržovaný kousek z let 93-95. Myslím, že po mladého je i ta kastle líbivá. Opravdu se na tu dobu Pininfarinovi povedla. Jen bych bral spíše model s posilovačem řízení. Dílů na tyto auta jsou "hafo".
zalezi jak jezdi, felicie je dobra ale bourat v ni bych nechtel radsi fiestu tu uz koupite v dobrym stavu za 20 000 nejakou 99 v rozumnej vybave , pokud neco sportovnejsiho treba megane coupe.
Dobry pri hledani auta je zadat poptavku a ozvou se zoufalci co potrebuji love a ceny jsou uplne jine
Renault Clio, třeba sauto.cz/detail-i/... cca do 15 000,- . Montáž LPG 15 000,- a jezdí za polovinu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.