zdravim, chcel som sa spytat, moji znami jazdia do nemecka pre nejaku naftu co je udajne urcena pre traktory a velke stroje, stoci v prepocte cca 24kč a leju si to normalnych dieslov, treba povedat ze 10 a viac rocne auta ale uz to robia vyse rok a pol a jazdia dost a ziadny problem nenastal... rozmyslam nad tym tiez ale mam PDcko rv 2002, co si o tom myslite? diky
kde konkrétně ji kupujete? Pokud ji nebudete nechávat v nádrži dlouhou dobu a přidávat aditiva, myslím, že nebude problém.
L.
opicak*
no este som ju do auta nelial, bojim sa ze to narobi paseku... :/ no chlapi su z okolia chebu, takze hned prva alebo druha pumpa od hranic, znacku neviem aj aditiva pridavam aj v lete (mam ich zdarma) takze do tejto by sa nemali pridavat?
To bude nejaka hodne BIO, ne? Myslim, ze jsem neco podobneho za cenu kolem 25Kc videl i u nas, do novych motoru bych to moc neriskoval, oprava muze byt hodne draha - i kdyz, je otazka, jestli Nemecka BIO neni lepsi nez nase normalni (co je v ni take MERO a dalsi sra.ky...) A moderni traktory uz budou mit taky mlsne motory, nejspis i Common Rail.
opicak*
no prave to nieje bio, je to nejaka topna nafta alebo co, cervenej farby, presviedcaju ma ze to nieje BIO tak neviem
Co to je za dotaz? Jezdí pro nějakou naftu ...JAKOU? Je údajně určená pro traktory a velké stroje ...NOVÉ TRAKTORY A STROJE JSOU NA ÚROVNÍ MODERNÍCH DIESLOVÝCH AUT! Prý první nebo druhá pumpa ... TO JSOU NĚJACÍ RETARDI,ŽE NEVÍ PŘESNĚ NÁZEV MĚSTA ,NEBO VESNICE A NÁZEV TÉ PUMPY?
Neni to dotovaná nafta pro zemědělce? Pokud ano, tak určitě bude barvená kvůli tomu že se smí použít jen pro dotované stroje a ne jinde. Jestli to je takhle, tak při kontrole a zjištění to bude pěknej pr...r - Německý policajti fungujou a soud s podvodníkem bude taky v D.
opicak*
hmmm, spominali ze by mohol byt problem s policajtami, ale davaju to do kanystrov, nie rovno do nadrze.. a jedna sa o nejakych 5km z hranicami, takze sa im oplati riskovat...
blackflamesiczi*
mujze to bejt i LTO coz je u nemcu normalni nafta s barvivem (cervene) u nas na to jezdi skoro pulka naftaku akotar novy uz na to nehctej tahnout a jedinej problem muze bejt ze kdyz pro to jedete tak nikdy do nadrze a s autem co na to nejezdi
opicak*
hmm, to bude asi ono, mna skor zaujima ci by to bol problem naliat do PDcka, je jasne ze nove motory co su teraz asi na to nepojdu... cloveka co to dovaza mam, len som chcel vediet ci mi to neznici motor...
blackflamesiczi*
PD to nevezme kolega to zkousel na octavii a nejede to ale stary tdi 66-81kw to vezme
doplněno 30.08.11 13:52:
kvuly vyssimu odsahu siry a lamba sondam ale prej existuje nejakej oblbovak zkus dieseforum nebo tak nejak
opicak*
diky, pomohol si mi a dal nadej ze usetrim dost na palive, idem pozriet ine fora... potom dam vediet na co som prisiel...
nu*
PD-čko je citlivé na kvalitu paliva,naq kbalitní naftu s aditivem VIF super diesel jsem najel 300 tisíc bez jediného problému...vím o člověku co do Passata nalil X-let starou naftu a musel si volat odtahovku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.