Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupe ojeteho vozu

Od: pulnik* odpovědí: 5 změna:

ahoj vsem,

manzelka se mi shledla v tomhle aute, akorat nemam s nissanem zadne zkusenosti,
myslite ze je to dobry napad tohle koupit? pripadne je ta cena odpovidajici?
nissan neni ma krevni skupina :) mozna bych spis potreboval argumenty proc nissan nebrat, moc z toho nadseny nejsem :)
prosim poradte :)
motoristum zdar!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda3*
hodnocení

0x

No, je to maly, neprakticky, nic se v tom neodveze ale jinak hezky ;) Jako 2-3 auto pro radost bych si to nechal libit :-P

Nissan je asi technicky v pohode, jen tohe bude asi trosku exoticke provedeni a predpokladal bych problemy se servisem...

nu*
hodnocení

0x

cena je dobrá, v SRN je podobné auto za cca 8000,.- eur, s motorem 1,4 za 5.500,- eur, problém bude s novými karosárskými díly, pokud to maželka pomačká...mmotor i pdovozuek budopu ok, na Vašem místě bych jí koupil červeného Yarise...

To auto je firemní a je občas k vidění v okolí Slaného, zda s tím skutečně jezdí slečna je otázka

erikch*
hodnocení

0x

u nás je tNissan stále tak trošku exotická značka(neprávem)-ačkoli jde o jednu z nejkvalitnějších automobilek(japončíci všeobecně) a Nissánci jsou opravdu v poho(držáci),mimoto vyrábí(ěli)takové celosvětové ikony jako (ještě coby Datsun) ony 240 300,poté 200 a 300 stovky...,GTRka atd...Určitě bych se Nissanu nebál,mimoto nedávno bylo právě cabrio v Autosalonu na Primě(v archivu zalovte)...

ar*

No tak to Erikchu musím trochu nesouhlasit, nejhorší auto, které jsem kdy měl byla Nisan Primera. Sice výborné jízdní vlastnosti (až na velmi lehké řízení) ,ale jinak věčně problém. Osobně jsem s "hnisánkem" na dlouhou dobu skončil.

erikch*

osobně jsem měl chvíli Géťásko Sunny-a zcela bez problémů-je to asi kus od kusu,ale bral jsem to tak nějak všeobecně-myslím si,že vesměs jsou Nissani v poho-od Patrola až po to Gétérko...je to zkrátka věc názoru a zkušenosti-já měl naštěstí dobrou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]