Nejste přihlášen/a.
ahoj vsem,
manzelka se mi shledla v tomhle aute, akorat nemam s nissanem zadne zkusenosti,
cena je dobrá, v SRN je podobné auto za cca 8000,.- eur, s motorem 1,4 za 5.500,- eur, problém bude s novými karosárskými díly, pokud to maželka pomačká...mmotor i pdovozuek budopu ok, na Vašem místě bych jí koupil červeného Yarise...
To auto je firemní a je občas k vidění v okolí Slaného, zda s tím skutečně jezdí slečna je otázka
u nás je tNissan stále tak trošku exotická značka(neprávem)-ačkoli jde o jednu z nejkvalitnějších automobilek(japončíci všeobecně) a Nissánci jsou opravdu v poho(držáci),mimoto vyrábí(ěli)takové celosvětové ikony jako (ještě coby Datsun) ony 240 300,poté 200 a 300 stovky...,GTRka atd...Určitě bych se Nissanu nebál,mimoto nedávno bylo právě cabrio v Autosalonu na Primě(v archivu zalovte)...
No tak to Erikchu musím trochu nesouhlasit, nejhorší auto, které jsem kdy měl byla Nisan Primera. Sice výborné jízdní vlastnosti (až na velmi lehké řízení) ,ale jinak věčně problém. Osobně jsem s "hnisánkem" na dlouhou dobu skončil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.