Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,potřebovala bych poradit,chtěla bych si koupit elektrické kolo co jsou na nějaké baterky,které se pak dobíjejí.Bydlim na vesnici,je mi 60 let a máme tu i trchu kopcovitý teren.Na internetu jsem jich viděla spoustu i zahodně rozdílné ceny ale nedovedu se rozhodnout.Nemá někdo zkušenosti s takovým kolem a jestli se to vůbec oplatí do toho investovat? Za případné rady moc děkuji.
mam ho pres rok, prestavel jsem normalni kolo a je to super. Kazdopadne doporucuju akumulatory LiFePo4 a ne olovene, jsou lehci a snesou 4x tolik i vic cyklu, takze celkove vyjde v delsim horizontu cena na stejno. Ale co davaji do kol co se prodavaji jako hotova netusim, obavam se, ze to levnejsi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.