Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci si koupit kompresor do garáže na nafukování pneumatik, kol, bazénu, ofukování nářadí atd.
Chci si koupit olejový s 12 nebo 24 litrovým vzdušníkem. Na trhu je ale spousta značek, které se mi jako laikovi zdají stejné. Můžete prosím poradit, jaký bezproblémový koupit?
Předem děkuji za názory
Na netu jsem našel tento zajímavý názor, nevím ale, který z kompresoru na trhu má jaké technické řešení:
U levných kompresorů bych svou pozornot hlavně zaměřil na několik věcí
1) Jestli je olejový - teměř vždy vyšší životnost
2) Jaký má motor - velmi důležitá věc! buď asynchronní s uklíky, nebo s kotvou na krátko bez uhlíků. První zmiňovaný je použití v kompresoru značně mizerné.
3) Převod s řemenem, nebo přímá hřídel - ještě důležitější než bod 2)! Levné kompresory jsou často udělány v kombinaci komutátorového motoru a řemenového převodu, což je životnostní hrob. Řemen začne klouzat. nejlepší varianta je motor s klecí nakrátko a agregat s přímou hřídelí na motor.. nejdražší varianta ale nejlepší varianta, takový kompresor musí být ještě osazen dekompresním ventilem
4) Ochrannný nástřik vnitřku vzdušníku - poznáte záhy, pokud při odvzdušnění stříká rezatá voda, je vzdušník bez úpravy (často u levných kompresorů)
5) použití odkalovací nádobky (olejového filtru)
já mám tento už cca 5 let a pořád fakčí! (tenkrát jsme ho koupil za cca 2500,-kč a zakoupil jsem ho na EVA.CZ)
jen jsem měnil olej a rychlospojku
foukám pneu, stříkám barvou, používal jsem i pneu kladivo, na doma bohatě stačí!
doplněno 28.08.11 11:52:ANEBO ZAKOUPIT NA AUKRU, JSOU TAM O CCA MIN. 700,-KČ LEVNĚJŠÍ A S PŘÍSLUŠENSTVÍM 5 KS
Asynchronní a s kotvou na krátko je principiálně stejný motor - tedy bez uhlíků. U kompresorů se ani jiné nepoužívají, kromě malých kompresůrků na dofukování pneumatik, tam je malý motor s uhlíky, protože se napájí ze stejnosměrné 12V automobilové sítě a tam by asynchroní motor byl dost k ničemu.
Ještě prosím o zkušenosti, jakou použít rázovou utahovačku na povolování/utahování matic kol u automobilu. Na netu jsem viděl nějaké utahovačky kolem 1000 kč.
Děkuji
No nevím kolikrát týdně povolujete a utahujete kolové šrouby, či matice, ale mě ten rázový utahovák přijde pro běžného uživatele celkem k ničemu. Navíc když jde o upevnění kol, tak nevěřím nikomu, natož utahováku za ticku, že to utáhne správně. Prostě stejně bych to musel ,,přejít´´ klíčem. Já měním kola (letní/zimní) na čtyřech autech, mám na to hever na kolečkách a golu. Jsem totiž líný z každého z aut dolovat origo hever a klíč na kola. A s tímto vercajkem přehazuji kola na jednom autě cca 20minut, takže to jde celkem snadno, golou si šrouby dotáhnu tak, jak chci a mám klid.
Na kompresory se podívej sem. Já bych ti doporučil kompresor Woodste/... se vzdušníkem 24l, sací výkon tohodle kompresoru je 220 l/min, kompresor má regulaci pracovního tlaku, takže vše co pro domácí dílnu budeš potřebovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.