Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
přítel kdysi po bouračce dal auto "kamarádovi" na náhradní díly s tím, že on zařídí administrativu ohledně odhlášení.
Bohužel jsme však zjistili, že tak neučinil. Auto nemáme, "kamarád" není, zato však je ČKP a dluh. Resp. naše domněka dluhu,
protože výzva se ná zatím do ruky nedostala a bez čísla na výzvě se s přítelem ČKP bavit nechce? (jak má vědět čso výzvy, když ji nemá..? nepomáhá datum narození, r.č., nic.. prý ať si počká na výzvu. ale vzhledem k tomu, že jsme se přestěhovali a máme problémy s dručováním pošty.., nechceme čekat a chceme to vědět a hlavně řešit než to naroste do mega částek.. )
Otázkou tedy je, zda někdo víte, jak komuniovat z ČKP, přes telefon nepříjemní, email nevedou. Dále pak jak zařídit odhlášení auta, nejlépe zpětně?
Je mi jasné, že to byla velká chyba, ale veřtě, že jsme poučeni.. chceme to vyřešit a zatím ale nemůžeme najít cestu..
Díky moc za pomoc. P.
1). nic čkp neplaťte, není proč,
2) ihned vyřeště evidenci vozidla
3) vyřaďte vozidlo z registru
pak to bude OK.
opět bod 1
doplněno 25.08.11 15:33:svape, za 25 minut se přesunuji k jinému poči, tam to můžeme probrat on line.
ICQ55180641, skype: milancukrar, 603902651 atd...
1.ČKP zatím nemáme co platit, nevíme kolik ani nemáme podklady..a samozřejmě, že budeme nejradši, když nic platit nebudeme..
2. Jakým způsobem? Nemáme značky, techničák, nic.. Jen protokol o nehodě.
3. Opět, jakým způobem?
Nemáme nic na co je běžně odkázáno v popisech k odhlášení vozidla
Díky moc.
Ok. po 16h budu na icq, napíšu. díky.
doplněno 25.08.11 16:05:tak jsem vás nakonec kontaktovala na skypu..
doplněno 25.08.11 16:52:muj skype je petra.janatova46
svape, mám novoty na poči a nadávám a učím se...
nový skype a nevidím autorizace
nový fire fox a nejde tisknout...
to bude po dovolené starostí...
Dobrý den,
mám podobný problém jako uživatel svape@ auto jsme s manželem půjčili tátovi, přestalo jet, akorát asi 200 km od našeho bydliště. rozhodli jsme se pro likvidaci, měl to zařídit, jenže ... nezařídil asi nic, nemáme žádné doklady od auta. začínají chodit složenky od čkp, ale nevím jak situaci vyřešit, jak to zastavit. tvrdí, že je auto odhlášené, ale kdo ví jak. proto to chci udělat sama nebo nějak ověřit, jestli je či není auto vyřazené.
děkuji za rady.
kocopesi, dneska jsem podobně vysvětlovat po telefonu tazateli. Stále nechápak a míchal jabka hrušky dohromady, pak přidával datle a ananas...
asi po 40 minutách telefonování (za jeho peníze) snad pochopil, že mám pravdu a nebude platit nic.
Co vy? zkusíte to taky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.