Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer prosim chci se zeptat,dnes sem si vsimla o niysim vykonu,mam passata 1,9 tdi..Chci se zeptat jestli je to turbo nebo...?Dekuji.
Trochu málo informací. Nižší výkon může způsobovat milión věcí (turbo, vstřiky, ventily, pístní kroužky, přidřené brzdy, špatná nafta, ucpaný výfuk, podhuštěné pneumatiky, palivové čerpadlo, přidřený motor...)
doplněno 05.12.12 21:35:Aha, tak to jsem Vaší poněkud zmatenou otázku špatně pochopil. Takže jako bych nic neřek :D
ne nepada...cetla sem ze nekdo jel a otacky sly dolu..ja muzu jed porad stejnou rychlosti...ale neni to ono..a nohu sem mela da se rict na podlaze...
Nevím, jak dalece se vyznáte v autě - ale jestli to bylo dnes a na kluzké silnici, tak to, co Vám omezovalo výkon motoru taky mohlo být klidně ASR (ESP a kdovíjak se tomu bazmeku říká) shodou okolností si jedna kolegyně půjčila mou Octávku a při vracení mi brblala, že jí to do toho kopečka vůbec nechtělo vyjet. Ano, kopec byl namrzlý a ASR prostě omezil výkon motoru, aby kola nehrabala. Pokud to ovšem netáhne ani na suché silnici, tak je problém jinde.
Je...
1.9 tdi - "t" znamená turbo...
doplněno 05.12.12 21:33:d - diesel...
i - injection...
doplněno 05.12.12 21:40: Šmarjááá - tak tu jsem tu odpověď plácl nejen mimo mísu - ale dokonce i mimo onu místnost... Teď už nepomůže ani spláchnout...
Pokud by bylo špatné turbo, pak by - pravděpodobně, šel výkon dolů (motoru by se nechtělo do otáček), alesoučasně by šel z výfuku výrazný černý dým... Pokud tomu tak není, pak to bude spíš přicpaný palivový filtr (anebo něco úplně jiného)...
Dobrý den. Když jsme měli v háji turbo na benzínové Oktávce, tak po přidání a následném puštění nohy z plynu to udělalo jakoby zvuk, když vezmete gumičku a chtete na ní hrát. Ale nevím, jak je to u diesla, to se přiznávám...Každopádně to stálo majlant. Ve škodovce 35tis a přímo od výrobce 20tis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.