Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , potřebovala bych poradit jestli moc vadí , když se mi na světle (z Fordu mondeo 2001) zlomila "pacička" , která je na horní části světla! viz. FOTO!... Je to důležitá součást při uchycení světla? Moc díky za radu
Ony ty díly by měly být ještě slepené tmelem (kvůli vodě a vlhkosti), takže ta ulomená packa by neměla nějak moc vadit...
Dobrý den , díky za odpověd... je to opravdu slepené i tmelem. Tak doufám , že to nějak moc nevadí a ze se za tu packu nic nezachycuje. potřebuji ty světla prodat tak se bojím at mi nekdo nerekne ze chce slevu , protože to velká vada. Já tomu vubec nerozumím tak se raději ptám . Díky
Je to tak jak píše bmbx. Tmel to v pohodě udrží. Ty packy tam jsou hlaně důležité při samotném lepení. Ještě když dělal Ford Sierry a "škorpiony" tak byly samotné skal výměnné a držely je kovové pera. Mondeo 3 generace už je má lepené.
doplněno 24.08.11 22:38:Podle toho jak je to na foto, jde opravdu jen o "packu" , která drží to sklo k plastu. Je tam ale tmel, kterým je to přilepené, Vypadnout to nemůže. To že by tmel povolil, by jste nejprve poznala tak, že by se světlo zamlžovalo.
aha , takže to tedy tak moc nevadí? to je pacička , aby držela sklo a tu plastovou část u sebe? není to tedy tak hrozné , že by to světlo kvuli tomu špatně drželo (ted nemyslim aby drželo to sklo s tím plastem, ale myslím ,aby se nehýbalo celé, kdyz se upevní do auta )?
To bude opravdu jen montazni zajisteni, byva to slepene tmelem a packy uz netreba Pokud se plexi nejak neodchlipuje, nic IMHO nehrozi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.