Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , potřebovala bych poradit jestli moc vadí , když se mi na světle (z Fordu mondeo 2001) zlomila "pacička" , která je na horní části světla! viz. FOTO!... Je to důležitá součást při uchycení světla? Moc díky za radu

3x
Ony ty díly by měly být ještě slepené tmelem (kvůli vodě a vlhkosti), takže ta ulomená packa by neměla nějak moc vadit...
Dobrý den , díky za odpověd... je to opravdu slepené i tmelem. Tak doufám , že to nějak moc nevadí a ze se za tu packu nic nezachycuje. potřebuji ty světla prodat tak se bojím at mi nekdo nerekne ze chce slevu , protože to velká vada. Já tomu vubec nerozumím tak se raději ptám . Díky
Je to tak jak píše bmbx. Tmel to v pohodě udrží. Ty packy tam jsou hlaně důležité při samotném lepení. Ještě když dělal Ford Sierry a "škorpiony" tak byly samotné skal výměnné a držely je kovové pera. Mondeo 3 generace už je má lepené.
doplněno 24.08.11 22:38:Podle toho jak je to na foto, jde opravdu jen o "packu" , která drží to sklo k plastu. Je tam ale tmel, kterým je to přilepené, Vypadnout to nemůže. To že by tmel povolil, by jste nejprve poznala tak, že by se světlo zamlžovalo.
aha , takže to tedy tak moc nevadí? to je pacička , aby držela sklo a tu plastovou část u sebe? není to tedy tak hrozné , že by to světlo kvuli tomu špatně drželo (ted nemyslim aby drželo to sklo s tím plastem, ale myslím ,aby se nehýbalo celé, kdyz se upevní do auta )?
To bude opravdu jen montazni zajisteni, byva to slepene tmelem a packy uz netreba
Pokud se plexi nejak neodchlipuje, nic IMHO nehrozi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.