Nejste přihlášen/a.
Projde mi auto technickou, když mi nefunguje klakson?
Kod zavady 701 Zvukove vystrazne zarizeni, klasifikace zavady VAZNA.
Je 50/50, ze klakson vubec nezkontroluji, ale pokud ano, mel by jit do vaznych zavad, jelikoz se jedna o bezpecnostni / vystrazny prvek.
V tom pripade mate STK na 30dni.
doplněno 24.08.11 10:10:Jeste bych upresnil:
7011 Zvukove vystrazne zarizeni chybi - Vazna
7012 Zvukove vystrazne zarizeni nefunguje nebo vydava nerovnomerny zvuk nebo zvuk... atd. - Vazna
7013 Zvukove vystrazne zarizeni neni dostatecne pripevneno - Lehka
Je toho spousta, co by se melo kontrolovat a co se fakticky nekontroluje. Je na Vasem uvazeni, zda to zkusite.
Také si nejsem vědom, že bych někdy troubil, ale řeknu vám, že je vhodné to někdy opravit - stejně to bude někde jen třeba zkorodovaný kontakt. Nejednou se mi totiž stalo, že při čekání v koloně řidič přede mnou místo prvního rychlostního stupně zařadil zpátečku. No a když vidíte na výfuku jak to tůruje a připravuje se na prudký rozjezd - je jediná cesta k předejití rozbití svého auto - prostě zatroubit.
u nás v Krkonoších dopolko si "zahoukne",odpolko už na to prdí...Hlavně aby vám netekl zespod olej(tak,aby nebyl technik od oleje),neměl jste díry v nosníkách a brzdilo to-ostatní se nechá okecat...Ideálněji ke konci šichty-to už toho všichni mají "plné brejle",kór v těhle pařácích,a není prolém...
Já musím přiznat, že za ty roky, mi zahoukaly jen jednou a to ještě ze zvědavosti co to tam je za tlačítko navíc. Jako napotvoru to bylo na melodické famfáry. To byl na hale rachot .
alespoň měli "těchníci" na STK nějaké zpestření... Jinak já osobně bych asi bez plně funkčního a výkonného klaksonu ani nevyjel-poněvadž vzhledem k faktu,kdo všechno se na silnici pohybuje za "úchyláky"-cyklisty vyhybající se dírám na vozovce prostředkem počínaje a bodrými kloboučkáři "neregistrující" značení,natož provoz,konče...
V takové Mumbai se jezdí jenom na troubení a některým nervákům z našich silnic bych nařídil poviné absolvování jízdy alespoň jeden den v těch podmínkách - absolutní chaos, ale neviděl jsem tam jedinej ťukec a hlavně všichni se usmívají - tady se všichni jenom fakují a nadávají kvůli banalitám. Ty největší nerváci by tam po pár metrech zkolabovali a ti co by to přežily by se pak u nás chovli normálně - možná...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.