Nejste přihlášen/a.
nebylo by lepší ozvučnici s příslušnou dírou a basreflexem pro SW koupit hotovou? např.Aukro
Dobrý den, kamarád má bednu na prodej, zeptám se na rozměr bedny(otvoru) je dělaná na zakázku od mého kamaráda.
koukni na autokelly maj tam kvalitni za rozumny penize
hlavne nekupovat ty krapy za par korun zvuk na nic ja osobne bych koupil hotovej set ja jsem je kupoval na ahifi a kdyz maj akce super price bral jsem tam 2 x jbl sub + 2xzesilovac 3000w a neco okolo 7000 coz je 3500 kus a v aute neslo vydrzet
Ozvučnici určitě koupit hotovou, s tím se patlat je na nic a stejně nikdy nedocílíte skvělého výsledku, to je opravdu věda. Jinak si k tomu hlavně kupte i normální středobas + výškové reproduktory (seženete přímo dvoupásmové), protože tohle Vám zahraje dusot, ale to je tak vše. 1800 Hz jako horní kmitočet Vám určitě stačit nebude, když člověk slyší do cca 20000 Hz
já jen, že jsi napsal hrozný nesmysl, komponentní repro totiž obsahuje např. středobas + výškové repro.
takže já doporučuji kompa do dveří předních i zadních dveří, středobasy do dveří, výškáče někam nahoru, výhybky schovat pod tapec. do kufru SW, nic do plata, protože pak to plato musí být přizpůsobeno ( originální plato k ničemu).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.