Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bedna na subwoofer

Od: ospiluke odpovědí: 12 změna:
Zdravim, potreboval bych poradit s velikosti a typem bedny. Mam tenhle reprak eshop.prodance.cz/kappa15lf-pro-8-ohm/d-88692/ , a potreboval bych poradit s velikosti a typem bedny. Popropadne jestli k nemu do bedny pridat nejaky repraky, jak velke pruduchy na odfuk, atd. Dekuji predem.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

nebylo by lepší ozvučnici s příslušnou dírou a basreflexem pro SW koupit hotovou? např.Aukro

tr

Dobrý den, kamarád má bednu na prodej, zeptám se na rozměr bedny(otvoru) je dělaná na zakázku od mého kamaráda.

blackflamesiczi*

koukni na autokelly maj tam kvalitni za rozumny penize

hlavne nekupovat ty krapy za par korun zvuk na nic ja osobne bych koupil hotovej set ja jsem je kupoval na ahifi a kdyz maj akce super price bral jsem tam 2 x jbl sub + 2xzesilovac 3000w a neco okolo 7000 coz je 3500 kus a v aute neslo vydrzet

3000W zesilovač? to myslíte vážně? Už neví co by na ty kryty napsali, ale vsadím se že 3kW to určitě nemá

blackflamesiczi*

sorry 3000 dohromady 2x 1500 lezi me ted v obyvaku a cekaj na exe

jabraka*
hodnocení

0x

Vymýšlení systémů do auta je totální zbytečnost.Tam stačí pod zadní kryt kufru umístit reproduktor a to "dusání" to vyrobí.Spočítat reprobednu pro hifi poslech je mnohem složitější záležitost i pro profesionála.Lépe je ji okopírovat.

JABRAKA

hodnocení

0x

Ozvučnici určitě koupit hotovou, s tím se patlat je na nic a stejně nikdy nedocílíte skvělého výsledku, to je opravdu věda. Jinak si k tomu hlavně kupte i normální středobas + výškové reproduktory (seženete přímo dvoupásmové), protože tohle Vám zahraje dusot, ale to je tak vše. 1800 Hz jako horní kmitočet Vám určitě stačit nebude, když člověk slyší do cca 20000 Hz ;)

ospiluke
hodnocení

Středobasy do předu auta?nebylo by lepši středobasy do zadnich dveři a do přednich komponentni?
olaf71*

víš, co jsou to komponentní reproduktory?

ospiluke
hodnocení

Jo vim, proč?
olaf71*

já jen, že jsi napsal hrozný nesmysl, komponentní repro totiž obsahuje např. středobas + výškové repro.

takže já doporučuji kompa do dveří předních i zadních dveří, středobasy do dveří, výškáče někam nahoru, výhybky schovat pod tapec. do kufru SW, nic do plata, protože pak to plato musí být přizpůsobeno ( originální plato k ničemu).

ospiluke

Jj napsal sem blbost:D myslel sem to takhle:D:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]