Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mužu si koupit do auta žarovky H4 12V 100/90W když tam mám normalně H4 12V 60/55w myslíte že mě ty 100w budou fungovat díky za odpoveď auto je VW polo 6N rok vyroby 99.
na polu shori plastove kryty svetel a budou vam porad praskat protoze se prehrivaji (mluvim o polu ne S-110) a budete muset sundat zadni kryty aby se to uchladilo. NEMA TO CENU. Jinak pokud sviti vice a v noci nekoho nastvete a pusti vam dalku a budete mit smulu ze bude mit rampu tak preji hodne stesti . Ja poustim temto lidem 6x hella rally na offu a vetsinou zastaví
Za jedny z nejnebezpečnějších řidičů považuji takové,kteří si myslí že mohou ostatní poučovat.Uvědom si blacku..,že ten kdo ti posvítí,nemusí o tom ani vědět.A až narazíš na někoho,kdo to do Tebe napálí jen proto že jsi ho svýmí 6x Hella oslnil,možná změníš názor a budeš se chovat jako slušný řidič a ne jako hulvát. Jen aby potom nebylo pozdě.
Muze vam to spalit svetla, pokud jsou plastova, elektroinstalaci, bude to asi nedostatecne dobijet a navic to odporuje predpisum. Lepsi bude vymenit svetla rovnou, pokud nesviti jak maji.
jen tak mimochodem-kde pak se v elektroinstalaci,cituji:"...může se vyšším proudem..." ten vyšší proud vezme?! Není to náhodou přímou úměrou mezi vyšším výkonem a tím i vyšším poměrem ztrátového tepla...? Paseku tam může dělat(a dělá) právě větší teplo-už takhle(50/60 W) jsou plastové paraboly uvnitř leckdy tak tak na hraně,o konektorech nemluvě...
Dobrý večer, prosím Vás mám favorita nějaké klasické žárovky ale chci tam dát nějaké silnější aby to podstatně lépe svítilo a bylo to do modra jako se prodávají žárovky H4 s xenonovím efektem a stvtí lehce do modra a zároveň to bylo za přijatelnou cenu tak do 300kč za obě žárovky.Pak zase aby to nebilo přípliš silné aby mě to neníčilo paraboly a elektriku. Poradíte mi někdo prosím?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.