Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

H4 12v 100/90w

Od: mara21® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den mužu si koupit do auta žarovky H4 12V 100/90W když tam mám normalně H4 12V 60/55w myslíte že mě ty 100w budou fungovat díky za odpoveď auto je VW polo 6N rok vyroby 99.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

1x

na polu shori plastove kryty svetel a budou vam porad praskat protoze se prehrivaji (mluvim o polu ne S-110) a budete muset sundat zadni kryty aby se to uchladilo. NEMA TO CENU. Jinak pokud sviti vice a v noci nekoho nastvete a pusti vam dalku a budete mit smulu ze bude mit rampu tak preji hodne stesti . Ja poustim temto lidem 6x hella rally na offu a vetsinou zastaví

jirkamatapat*

Za jedny z nejnebezpečnějších řidičů považuji takové,kteří si myslí že mohou ostatní poučovat.Uvědom si blacku..,že ten kdo ti posvítí,nemusí o tom ani vědět.A až narazíš na někoho,kdo to do Tebe napálí jen proto že jsi ho svýmí 6x Hella oslnil,možná změníš názor a budeš se chovat jako slušný řidič a ne jako hulvát. Jen aby potom nebylo pozdě.

jimmyfloyd*

z5 k žárovkám , pokud si těžujete na kvalitu světla tak bych použil premiové žárovky značek osram nebo philips

obautodily.cz/...

či philips

obautodily.cz/...

homologované jsou , a maj odběr 60/55 w ...

jarda3*
hodnocení

0x

Muze vam to spalit svetla, pokud jsou plastova, elektroinstalaci, bude to asi nedostatecne dobijet a navic to odporuje predpisum. Lepsi bude vymenit svetla rovnou, pokud nesviti jak maji.

chrobaksacek

Používám už 10 let žárovky 100/80w žádné problémy s nimi nejsou. Na technické nikdo parobolo nerozdělává aby viděl jaká tam je žárovka a poud je v pořádku instalace ( u mě nová) tak není problém ani tomto. Jinak to svítí jako ďas :)

H4 12v 100/90w

hodnocení

0x
mara, můžete, ale klidně se stane že dostanete sanci (teoreticky) nebo Vás vyhodí z technické...
páč nesmíte mít v autě jiné žárovky...
Přeji všem krásný den a za 3dny!
Milan

hodnocení

0x
Měl jsem před 20 lety žárovky 100/80 W na Š 130 a v přídavnejch dálkovejch taky nějaký silnější žárovky, už si nepamatuju kolik měly W a svítilo to jak ďas. Problém byl, že ne moc dlouho. Pořád se tavil cín na žárovce v drátků co vedou dovnitř žárovky. Musel jsem to pořád letovat. Trochu pomohla výměna konektorů, pak se to už tolik nehřálo.
buban76*
Technicky vzato je tam dát můžete,z pohledu legislativy ne,tyto žárovky nemají homologaci a není je možné použít v provozu. Navíc vám dorazí už tak asi špatné paraboly ve světlech,může se vyšším proudem tavit kde co,kabely počínaje a konektory a paticemi konče. Pokud nechcete investovat do nových světel,dají se koupit lepší žárovky s vyšší svítivostí,ale watty zůstanou stejné.
erikch*

jen tak mimochodem-kde pak se v elektroinstalaci,cituji:"...může se vyšším proudem..." ten vyšší proud vezme?! Není to náhodou přímou úměrou mezi vyšším výkonem a tím i vyšším poměrem ztrátového tepla...? Paseku tam může dělat(a dělá) právě větší teplo-už takhle(50/60 W) jsou plastové paraboly uvnitř leckdy tak tak na hraně,o konektorech nemluvě...

michelin*

Dobrý večer, prosím Vás mám favorita nějaké klasické žárovky ale chci tam dát nějaké silnější aby to podstatně lépe svítilo a bylo to do modra jako se prodávají žárovky H4 s xenonovím efektem a stvtí lehce do modra a zároveň to bylo za přijatelnou cenu tak do 300kč za obě žárovky.Pak zase aby to nebilo přípliš silné aby mě to neníčilo paraboly a elektriku. Poradíte mi někdo prosím?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]