Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zteptat dneska jsem myl motor u prodejce a když jsem odjížděl a dával jsem třetíá rychlostní stupen tak mi to auto cukalo nevíte čím to bylo?
obecně-kamkoli se dostane voda,je-li to pod nějakým napětím,proudem-může vzniknout problém...je to stejné jako s mobilem,byndáte-li baterii,můžete ho dát pod vodu a po vyschnutí a opětovném zapojení baterie bude normálně fachčit...a u auta je lepší preventivně u mytí motoru baterii taktéž odpojit-po vyschnutí(což teď v těchto "pažácích" není problém a netrvá dlouho)zapojit a tradá...Zkrátka asi se dostala voda kam neměla...Chtělo by to ale víc info,o jakou kárku jde-cukalo to jenom tu chvíli,nebo cuká pořád a nejen na trojku...?
erikch
Jsem ze staré školy, se starým autem, ale četl jsem, že některé moderní auta po odpojení baterie nelze nastartovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.