Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cukání po umytí motoru

Od: petrsevic1658 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chci se zteptat dneska jsem myl motor u prodejce a když jsem odjížděl a dával jsem třetíá rychlostní stupen tak mi to auto cukalo :( nevíte čím to bylo?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

hm, těžká závada...cuklo, jak dopředu či dostrany... a to se neptám ani jaké auto, zdali Man či Volvo, nebo Tatra?

petrsevic1658
hodnocení

Normální osobák a cukalo to dopředu... je možnné že jak to myly že tam byla voda?

erikch*
hodnocení

0x

obecně-kamkoli se dostane voda,je-li to pod nějakým napětím,proudem-může vzniknout problém...je to stejné jako s mobilem,byndáte-li baterii,můžete ho dát pod vodu a po vyschnutí a opětovném zapojení baterie bude normálně fachčit...a u auta je lepší preventivně u mytí motoru baterii taktéž odpojit-po vyschnutí(což teď v těchto "pažácích" není problém a netrvá dlouho)zapojit a tradá...Zkrátka asi se dostala voda kam neměla...Chtělo by to ale víc info,o jakou kárku jde-cukalo to jenom tu chvíli,nebo cuká pořád a nejen na trojku...?

erikch

Jsem ze staré školy, se starým autem, ale četl jsem, že některé moderní auta po odpojení baterie nelze nastartovat.

Juro, takyjsem to slyšel, ale je to taková blbost, popřípadě bezpečností úprava specielních aut...

Přeji všem krásný den a za 3

solenza*
hodnocení

0x

Třeba se jenom dostala voda do konektorů na vysokonapěťových kabelech nebo do rozdělovače. To bych viděl jako nejpravděpodobnější.

kecal
hodnocení

0x

taky se mi to stalo.Když stříkačkou stříknul vodu do zepředu do chladiče.Měl jsem vodu na svíčkách,jak je ta prohlubeň na svíčky v hlavě válců.

hodnocení

0x

Motor se zahřeje, voda se odpaří a bude to v pořádku!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma mytí motoru

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]