Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám takový problém, chtěl jsem jet s fíkem na závody tak sem udělal úpravy na motoru co mi poradil kámoš (propilovat výfukový kanál a snížit o 1,5 mm píst + nějaký zářezy nahoře), ale vytřihl udělal jsem špatné těsnění pod hlavu, takže mi tam fichtl vůbec nejel, když sem přijel domů tak sem vše opravil. Teď na 1 a na 2 jede výborně, ale když tam dám 3 tak se začne dusit. V zapalování jsem vyměnil skoro všechno a totéž i v karburátoru (ve filtru problém není), myslíte že může být problém v těch úpravách? Díky Honza
Rudosi, co máš za fíka? Některé novější typy těsnění pod hlavou už neměly, těsnila samotná hliníková zabroušená hlava, pokud děláš podobné úpravy. musíš o tom něco vědět, je to alchymie, která to občas spíš podělá než pomůže! Určitě to nejede kvůli těm úpravám, ať Ti teďka poradí ten chytrej kámoš. Podobné úpravy se dělají většinou postupně, pokud hejbneš s karburátorem, propiluješ válec, upravíš píst, provrtáš vejfuk a pojede to hůř, tak pak zjišťuj, který zásah to způsobil...
doplněno 22.08.11 22:59:... a odbarvi si písmenka, příště to číst nebudu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.