Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Profesní průkaz?

Od: ondrah* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, dneska mi volal kamarád, že slyšel něco o tom, že se má cena za profesní průkaz snižovat až o třetinu. Sice jsem to hledal, ale nic jsem o tom nenašel. Víte někdo o tom něco?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pochybuju že by zlevňoval, nevidím důvod. Zvlášť když v dnešní době vše zdražuje. Uvědomte si, že musíte zaplatit vyučujícího, auta řidiče atd.. V profesním školení je povinné i ježdění i když to zdánlivě vypadá divně když řidičák máte už nějakou dobu. A cenu autoškole nikdo nařídit nemůže, tam vidím jedině možnost určitého pohybu cen v rámci konkurenčního boje, ale určitě ne až o třetinu.

ondrah*
hodnocení

Nevím no, prej to slyšel ve zprávách. Že aji počet hodin na vstupním školení se má snížit.

reidek*

Ano počet hodin se snížil na 35 hodin, ale jen pro ty, kteří vlastnili ŘP před rokem 2008 na skupinu D a před rokem 2009 na skupinu C.

reidek*

Platí to od 1.8.2011

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]