Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia 1.3 MPI - benzín z motorky?

Od: thomas* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám doma zbytek benzínu po motorce. Jedná se o 100 oktanový benzín (taková modrá barva). Chci se zeptat jestli to můžu nalít do felicie? Aby se sní něco nestalo.

Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wheeler*
hodnocení

2x
Bez problemu.

solenza*
hodnocení

2x

Určitě se tento benzín použít může. Pochopitelně pokud nebyl připraven do 2t motorky a tedy naředěn s olejem. Ale ani to by moc nevadilo. Motory v autech vydží dost a nevybírají si. Jednou se mi omylem podařilo do Favorita načerpat asi 7 l nafty. Dolil jsem plnou nádrž benzínem a v pohodě vyjezdil.

gumidek*
hodnocení

0x

Kdyby jste měl přeci obavy, tak zbytek nádrže dolejte Natural 95kou a máte klid. ;)

thomas*
hodnocení

Jojo díkec. Doufám, že nebude karburátor zasranej jak u motorky *smich*. To jsem vždycky dojezdil a byl celej modrej od toho benzínu.

doplněno 17.08.11 16:23:

Sorry MPI karburátor vlastně nemá...

gumidek*

MPi a BMM jsi dávkuje palivo podle potřeby. Žádný strach. Maximálně se ušpiní škrtící klapka. *dril*

To je benzin ještě od Rusáků, ne?

thomas*
hodnocení

Zas někdo chytrej :D...jestli Shellka prodává benzín po "Rusácích" *ee*. Nevím proč úbec reagujete. Já se ptal jestli to tam můžu nalít a né jestli ten benzín skladoval pradědeček ve sklepě...

nu*

ruská armáda používala benzin 98 oktanů, a když se ptáte, zda něco můleze nalít, aby se nic nestalo, tak teoreticky tam můžete nalít i chcanky, jde jen o to kolik jich tam dáte...

thomas*
hodnocení

Naředěný není. U motorky jsem měl olejovou pumpu. Jinak díky za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]