Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přepsat auto z německa které je v Čr 10

Od: robin84* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

mám možnost mít vozidlo citroen od známého ale má to háček. Vozidlo je dotažené z Německa již 10 let a je bez přihlášení a CZ dokladu. A Já se chci zeptat, zda-li je možné auto teď po deseti letech přihlásit a kolik to asi bude stát? Děkuji všem za pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

2x

bude to stejné jako bys jej(kámoš) dovezl předevčírem...Takže s origo doklady ze SRN tradá na dovozovou TK(ta stojí lehce přes dvojku) pak s papíry z STK na tvůj úřad,kde se žádostí o registraci(ta stojí další dva a půl) požádáš o vystavení CZ TP a značek...jsou tam ještě nějaké správní poplatky a případná "eko" daň...o jakého jde Citrouše? Pokud by byl starší 21 let vyplatilo by se zkusit přes okresní(krajskou) organizaci veteránistů zkusit klubovou testaci a přihlásit auto do registru veteránů(neplatí se nesmysly za registraci,dovozová TK a i povinné je 1/12)

doplněno 03.03.14 09:02:

pokud je auto v cajku,a emisní norma je alespon Euro II(což by kolem roku 2000 být měla-možná i trojka) tak jo,cenu to má-v téhle kategorii a r.v. se stošestky a Saxa prodávají okolo patnácti tisíc...Jo a úplný začátek je uzavření povinného-to je ale asi jasné,že...

robin84*
hodnocení

Díky tak že nějakých 5tis jen za přepis na CZ doklady. Ne veterán to není je to citroen saxo 1.4 roční asi do roku 2000. Zajímá mě to zda-li to má cenu. Ještě jednou velké díky.

doplněno 03.03.14 09:32:

Děkuji za upřesnění.

Pŕeji přijemný den.

robin84*
hodnocení

Opravdu nikdo netuší? :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]