Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych prosím Vás poradit, jakým nejlepším způsobem prodat svoje auto. Jestli je lepší, dát ho někam do bazaru, nebo si podat inzerát a v tom případě, jaké stránky byste mi doporučily. Přidala jsem informace o voze a zajímalo by mě, kolik bych za něj dostala v bazaru, nebo kolik si za něj říci v soukromé inzerci. Koukala jsem na inzeráty s nabídkou stejného typu vozidla, ale ceny se dost liší, tak netuším, jaká cena by byla přijatelná pro moje auto. Díky
Mercedes-Benz Třídy A 160
Palivo: benzín
Najeto: 116 566 km
Vyrobeno: 1998
V provozu od: 03 / 08 / 1998
Výkon motoru: 75 kW
Objem motoru: 1 598 ccm
Servisní knížka: Ne
První majitel: Ne
Barva: Šedá tmavá metal
Karoserie: Hatchback
Počet dveří: 5
Počet míst: 5
Akční nabídka: Ano
Stav: ojeté
Země původu: Německo
Výbava
manuální převodovka, centrální zamykání, ABS, el. ovládání předních oken, el. ovládání zrcátek, posilovač řízení, originál autorádio, zadní stěrač, dělená zadní sedadla, manuální klimatizace
bez airbagů, nefunguje ostřikovač zadního skla, slabá funkce ruční brzdy
obecně,Áčka prvních let měly problémy se stabilitou-a to ne nepřehlednutelné,což se bohužel asi vcelku všeobecně dost ví-čili reálně ych neočekával "žádný trhák"-ale každé auto má svého kupce-rozhodně bych řešil individuální ,přímý,prodej(např.annonce,aukro,sbazar atd.),bazar žije z provize-čili od vás co nejlevněji koupí a co nejdráž prodá...Trošku mne zaráží tvrzení "bez airbagů"-tzn.vcelku dost bořené,že? To bude asi největší prolém-resp.cena bude muset být úměrná havárii-co jsem tak v rychlosti mrknul,reálně počítejte tak 50 tisíc strop,právě z důvodu oné dřívější havárii...A každý trošku věci znalý človíček hned bude vědět,která bije-to,že auto "nemá pytle"(ačkoli se seriově montovaly)je bohužel jasným znamením...Prostě zkuste nasadit kolik uznáte za vhodné-dolu můžete jít vždy...
Jen doplním, že dobrý bazarový server je i yauto.cz ...jinak není co doplňovat...bylo řečeno téměř vše. Osobně bych auto bez airbagů, nebo auto po těžké havárii, nikdy nekoupil. Jsou poškozeny deformační zóny a karoserie buď může být slepená z kousků jiných vozů, nebo byla vytažena hydraulicky a v tom případě je její tuhost také již menší, než výrobce vyrobil.
posatupujte asi jako pan Svěrák v tom známem českém filmu., upozorňujte kupujícícho na různé detaily,. škrabance atd, a s každou miniod+rkou slevujte o 5 tisíc...
Nejlepší je bazar, auta si lidí vyhledávají na internetu, hledat auto do bazaru se jde jen málokday, bazar má své internetové stránky, auto nafotí, přidá inzerát a časem se auto - možná prodá..Vy dostanete cenu sníženou o provozi bazaru...Pokud hrozně spěcháte a máte prachy na rozhazování, dejte auro do bazaru a jděte pod cenu...
Pokud jste normální a nechcete živit vypasené vyčurané bazarníky, co umí jen ojebávat, podívejte na net kolik stojí srovnatelná auta v zahraničí a u nás, pak si auto důkladně nafoťte a dejte si sám inzerát na net...cenu můžeta malinko navýšit, pokud se někdo ozve můžete smlouvat...počítejte s tím že si o slevu řekně každý, buďte tedy připraven slevit třeba 7 tisíc...Pokud s enidko neozve třeba měsíc, půjdete s cenou postupně dolů...dejte inzerát na mobile.de a také na Slovensko
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.