Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorka a jiný motor

Od: mrborecek25* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Na internetu jsem našel motocykl Jawa 150 a je s papíry. Poté jsem našel motor Jawa 125 take s papíry. Můj dotaz zní: mohu dát motor 125 do motorky 150 aby mohla na silnici? Děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dobrak*
hodnocení

0x

NÉ ,toto není možné,i kdyby si se POSRAL! (obrazně)

erikch*
hodnocení

0x

kdyby se to nelišilo válcema-nevím co přesně máš za motory(typy a roky),ale matně tuším,že 125 je jednoválec,kdežto 150 už dvouválec-to už alespoň trošku znalý četník-motocyklista (nemluvě na STK)asi nechroupne...

doplněno 14.08.11 22:24:

jura-je to možné,i proto jsem sděloval "matně tuším"...obdobné stroje mě "minuly",povedlo se mi tenkrát velkou náhodou "přeskočit" ze Simsona rovnou na GPZ od Kawi,takže s tím nemám zkušenost-omlouvám se za dezinformaci...

erikch

asi se mýlíš. Dvouválce byly 350 a od nich odvozenené 250 motory Jawa. Ty 250 se montovaly do Bizonů a nějaké serie do rámů ČZ v 70-sátých letech. I Jawa Manet 90 typ 90 z 1946 ač dvoupíst je považována za jednoválec.

k2
hodnocení

0x

Jawa to asi nebude. Bude to bud ČZ nebo Jawa ČZ, kazdopadne by to chtelo vedet presny typ.

Predpokladam, ze se jedna o Jawa CZ typ 351 nebo 352, tam jsou motory zcela zamene (1 valec 3kvalt).

Kazdopadne z dotazu moc nechapu, o co Vam jde. Chcete dat motor 125 do ramu 150 a jezdit na papiry 125, nebo s motorem 150 jezdit na papiry 125?

nu*
hodnocení

0x

také nechápu ty nesmyslné dotazy o přetypovávaní motorek, když chci 150, pořídím si 150

buss
hodnocení

0x

Co tady, zeptej se výrobce, jak se na to dívá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]