Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Na internetu jsem našel motocykl Jawa 150 a je s papíry. Poté jsem našel motor Jawa 125 take s papíry. Můj dotaz zní: mohu dát motor 125 do motorky 150 aby mohla na silnici? Děkuji za odpovědi.
kdyby se to nelišilo válcema-nevím co přesně máš za motory(typy a roky),ale matně tuším,že 125 je jednoválec,kdežto 150 už dvouválec-to už alespoň trošku znalý četník-motocyklista (nemluvě na STK)asi nechroupne...
doplněno 14.08.11 22:24:jura-je to možné,i proto jsem sděloval "matně tuším"...obdobné stroje mě "minuly",povedlo se mi tenkrát velkou náhodou "přeskočit" ze Simsona rovnou na GPZ od Kawi,takže s tím nemám zkušenost-omlouvám se za dezinformaci...
Jawa to asi nebude. Bude to bud ČZ nebo Jawa ČZ, kazdopadne by to chtelo vedet presny typ.
Predpokladam, ze se jedna o Jawa CZ typ 351 nebo 352, tam jsou motory zcela zamene (1 valec 3kvalt).
Kazdopadne z dotazu moc nechapu, o co Vam jde. Chcete dat motor 125 do ramu 150 a jezdit na papiry 125, nebo s motorem 150 jezdit na papiry 125?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.