Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, když ráno jedu s autem a zabrdím tak to má divný zvuk kdžyž šlápnu na brzdu ale když se všechno zahřeje a potom šlápnu na brzdu tak je v pohodě...
Nestálo dané auto třeba někde dýl? To by pak mohla být na kotoučích v některých místech třeba koroze.
Auto mi to dělá už dýl, po každé ráno když vyjedu na silnici a zabrzdím tak mi to udělá divný zvuk... Napadlo mě jestli to nejsou destičky a nebo kapalina...
Kapalina těžko, to by jste nezabrzdil vůbec, pedál by šel do prázdna nebo by se muselo našlapávat. Chce to sundat kola a zkontolovat. Brzdy jsou důležitější než motor.
Jistě kotouče jsou orezlé po delším stání. Při poučití brzd se rez odře a zvuky utichnou.
doplněno 14.08.11 18:42:Zjistěte zda zvuky jdou ze předu, nebo ze zadu.
neměnilo se nedávno ložisko obložení,apod.? zkrátka "nelezlo" se dovnitř? A to i pokud máte vzadu bubny,případně kotouče(vesměs je pod kotoučem(uvnitř)ručka klasika...pokud ano-mohly by trošičku drhnout pakny-chce to doladit samostavy-záleží tedy co máte konkrétně za kárku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.