Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ojeté auto - japonce nebo evropu?

Od: cvalda odpovědí: 6 změna:

-Prosím o Váš názor jaké koupit ojeté auto japonské a nebo evropské výroby? Pokud poradíte jakou značku.(do 1500cm a pět dveří)Moc děkuji za názory

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kolik hlav, tolik názorů... Mám Hondu CR-V 2003 a Škodu Fabia 1999 a mohu tedy srovnávat obě provenience. Jsem spokojený s oběma auty, nicméně Hondu bych doporučil více - s ní jsem skutečně neměl problém (stáří beru v úvahu). Ale ani ta už není co bývávalo, protože se vyrábí v UK.

hodnocení

2x

Dojíždím osm let starého nissana (sunny 1.4) a je zatím stále bez problémů.

cvalda
hodnocení

Prosím tě jak je to třeba s náhradníma dílama jsou k sehnání? A jak topení jsi spokojen?Děkuji za odpověď

Za celou dobu jsem měnil akorát baterku a nějakou žárovku (olej atp. dělá servis). Bouraný blatník byl vyklepán, výměnu předního nárazníku platila pojišťovna. Největší náklady jsou na PR a pneu... Topení v pohodě. Jak jsem již psal, jsem maximálně spokojen a doufám, že i další kousek bude stejně dokonalý. :)

v dnešní době seženeš už vše i na ty "japonce"

a cena kolikrát přijatelnější než na "evropu"

vím o čem píši, vlastnil jsem ( Galanta a pak Megoše ) = Japonsko - Francie a Japonsko vyhrálo!

doufám že jsi to pochopil

hodnocení

0x

Cvaldo já jsem pro evropské auto, české výroby Fabia, Felicia? Seznam výhod, nebo nevýhod jednotlivých aut je na mnoho stránek a vlastník jednotlivých aut bude vždy hájit to své.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]