Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chystám se udělat si řidičský průkaz na motorku a potom bych si chtěla koupit Hondu CBF 125.
Takže mám dotaz: je to dobrá motorka? Máte ji někdo?
Určitě jdi do ní, kamarád jí má a naprostá spokojenost i když já začínal na kwakine zx-9r ...
wow, díky, hned mám lepší náladu
Já totiž nepotřebuju žídný extra silný dělo při mé výšce a váze :D to by mě zabilo :D
doplněno 12.08.11 12:20:*žádný* :D
Určitě nemůšeš nic pokazit. I když jsem býval kdysi příznivec jiné japonské značky, dnes jsem jednozančně Honďák, tam snad nemají něco nefungujícího. Mám sice silnější Hondu, tuto ale doporučuji.
Moje zkušenost s Hondami je, když jsem na jakoukoliv sednul, vždy mi připadalo, že ji znám odjakživa, vše funguje jak má. Na rozdíl od některých jiných značek kde jsem si musel vždy trochu zvykat a motorku "osahávat".
Tedy dobrá volba, hlavně být ale opatrná při nákupu. Pokud tedy nebude nová od prodejce Hondy. To je již ale jiná kapitola na delší psaní.
Děkuji,
Já budu právě začatečnice, tak myslím že ta stopětadvacka bude bohatě stačit pro začátek
A navíc jsem takovej "prcek", 160 cm a 50 kg, takže si musím nejprve zvykat na slabší kubatůůůru abych se v první zatáčce nevykotila :D :D
Stačit bude určitě, sám mám m.j. stopětadvácu i čtyřtaktní 80ku a i na těch si užívám. Ta čtyřtaktní osmdesátka je uplně nejlepší do města, neznám nic lepšího.
K tomu zvykání, hlavně mít propojený mozek s plynovou rukojetí, není povinnost jezdit rychleji než na co člověk má.
Prodávám motorky a každému mladému dávam pokud možno i školení o bezpečnosti. Moje hlavní zásada je, představovat si, že jsem s motorkou neviditelný. A také vždy to, co bych udělal, když mne někdo ohrozí, třeba že vyjede v protisměru, nedá přednost a tak. Sám jsem najel s touto filozofi nějaký statisic na motorkách a díky tomu se mi maléry vyhýbají a doufám, že i dále budou. I když existuji i situace kterým nedokáže zabránit ani ten nejopatrnější a nejpředvídavější zkušený jezdec. To už souvisí s osudem.
Na motorce je člověch vždy ohroženější než za plechy v autě. Na druhé straně, dobří a vyjetí motokáři jsou vždy lepší řidiči než nemotorkáři, mají lepší smysl pro rovnováhu, cit pro smyk a také pro ideální stopu. Takže díky zkušenostem z motorky se snadněji ubrání maléru v autě.
Přeji bezpečné kilometry.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.