Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkusenosti s protektory

Od: protektory odpovědí: 6 změna:

Dobry vecer,chtel bych se zeptat jestli mate nekdo zkusenosti s protektory pneu vranik? uvazuji ze na zimu koupim bud green diamond nebo ty druhe viz odkaz.najedu pres zimu cca 5000-8000km.Zajimaly by me osobni zkusenosti,vyhody vs nevyhody...

diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

2x

osobně zkušenost nikoli,ale známý kluci lesáci tady v Krkonoších si je nemohou vynachválit-a to jsou pneu používány v maximální možné zátěži-čili lesy,lesní a polní cesty,v zimě nijak neupravovány-kameny,led,sníh,případně břečky s bahnem apod...,na silnici sice trošku hučí,ale drží...

ar*
hodnocení

2x

Osobní zkušenost s "vraníkem "mám tu nejlepší. Používal jsem tyto gumy pneuvranik.cz/... . Žiju v podkrkonoší takže bez zimáků se jezdit nedá a s vraníkem jsem byl opravdu spokojen. Pak jsem koupil Michelin pilot alpin a ty stojí za ho... oproti vraníku je to jak na leťákách. Ten "zelený diamant"jsem neměl tak nevím jaký je to rozdíl , o kolik je to lepší, ale ty "obyč"byly v pohodě. Pro mne jasná volba , příště jdu zase do Vraníka. Michelin už bych nedal ani na "horala". *jasne*

protektory
hodnocení

Dekuji za odpoved.Ja si myslim ze protektory jsou zbytecne podcenovane,primo v pneuservisu me je doporucovali ze s nimi jezdili a vyskrabyly se vsude pouze byly hlucnejsi ale o to me nejde i chlapek co ma autoskolu rikal ze je bezne pouziva na svych autech a spokojenost.Tak doufam ze jeste nekdo napise sve zkusenosti.

diky

mravz

Protektory jsou dobré do hor, do města apod. prostě tam, kde je potřeba se odněkud někam dohrabat v malých rychlostech. Kde nevadí nějaké to nevyvážení a tak. Na Favorita kterým bych se potuloval max. 90 bych to neřešil. Ale obout například dvoutunového Superba se kterým hodlám každý den lítat 400 Km po dálnicích do protektorů považuju za nesmysl. Ve vyšších rychlostech a dlouhodobém zatížení hrozí u protektorů velmi rychlé zničení a i sebemenší nepřesnost v pneumatice se projeví nekomfortním až nebezpečným chováním vozu.

solenza*
hodnocení

0x

Se zimními protektory zkušenost nemám, ale letos jsem koupil na auto letní protektory od firmy Protektory Praha a zatím spokojenost. Na zimu mám pneu Debica. Na autě mám rozměr pneu 165/70R13.

kecal
hodnocení

0x

je to sázka do loterie.Nikdy nevíš,jestli na tom jezdil normální člověk nebo blb.Stačí aby jezdil na podhuštěné pneumatice nebo na skoro prázdné a vevnitř se přelámály vlákna.Stačí jen částečně.Nejde to poznat a klidně pak takovou pneumatiku naprotektorují.A za chvíli tě bouchne a vletíš pod nákladák.Známému takhle bouchnul protektor koupený někde v superhumusmarketu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]