Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám u auta porouchané řazení. Když při jízdě vyřadím nebo mám dlouhou prodlevu mezi přeřazením, už tam rychlost nedám. Když ale vypnu motor tak to není problém.Při chodu motoru musím teda rychlosti přehazovat co nejrychleji. Toto pravidlo však neplatí u zpátečky. přechod na zpátečku může být jakkoli rychlý, ale vždy uvízne v neutrálu a nejde přehodit.zas musím vypnout motor, přeřadit a až pak můžu couvat. Asi před měsícem jsem měl problem s 3.rychlosti která mi nešla zařadit.to se ale vyřešilo po nějake době samo.nevim jestli to souvisi. Děkuji za pomoc
Zdravím, problém bude se synchronizací převodovky. Zkuste při jízdě řadit pomaleji a pokud to nepůjde, tak vyřadit, pustit spojku, spojku a zkusit řadit. Pokud to půjde lépe, tak se problém v synchronizaci. Při podřazování, vyřadit, pustit spojku, přidat plyn a ubrat, spojku a podřadit. Tento test mi to měl trochu odhalit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.