Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám skoro neřešitelný problém a to i pro automechanika z autorizovaného servisu škoda.Jedná se o fabii 1,2htp40kw.tak od začátku-nejdříve mi nešel zařadit ani jeden rychlostní stupeň a to jsem večer přijel a ráno jsem nezařadil.Dal jsem auto do servisu tam mi vyměnily hlavní spojkový válec a pak i ten pomocný vše se odvzdušnilo ale nic tak se sundala převodovka a dala se spojková sada lamela,přítlačák,ložisko teď to řadí ale pedál spojky zabírá hned u podlahy a pedál je moc měký jak máslo.Ze začátku šel pedál na dvě doby šel pomalu nahoru a pak mě klepl do boty ale po týdnu si spojka sedla a už neklepe jen není pedál tuhý jak má být a zabírá hned u podlahy a řazení jde už taky špatně tak nevím jestli ty spojkové válečky nejsou špatné origo určitě nejsou(kelly) Kdyby někdo uměl poradit byl bych rád děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.