Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupím řidičák - na ceně nezáleží

Od: goldy odpovědí: 7 změna:

koupim ridicsky prukaz skupiny B, cena je mi jedno... pokud by mel nekdo zajem at se ozve nebo jetsli mi nekdo udela ridicak taky si rad zaplatim!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ridicak si normalne muzes koupit. Pred par lety to bylo zhruba za 5 tisic. Staci k tomu udelat autoskolu, testy a na magistrate Te ho vystavi... :)

al*
hodnocení

1x

Spletl sis fórum.
Ale ať si to Admin smaže sám... :-D

Nejenom že si spletl forum, spletl si ještě rok. V dnešní době nelze takto jednoduše koupit ŘP. Je pravda, že dříve to šlo.

jj, pak se na to zpětně přišlo a většina těchto lidí měla problém *smich*

lubos*
hodnocení

0x

To nemyslíš vážně. Já Ti poradím. Spadni na zem, dojdi si do autoškoly, vem si přihlášku, pak se trochu uč, udělej zkoušky a na úřadě s rozšířenou pravomocí tvého bydliště ti ho udělají. Když za to chceš platit tak si ho řádně zaplať.

slavek13*
hodnocení

0x

Koukej mazat do autoškoly,jinak si mě nepřej.

hodnocení

0x

Takových jako jsi Ty víc a nevylezu z baráku!

patrz.pl/...

St.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]