Nejste přihlášen/a.
Ve shonu omylem jsem si spletla nádobku na ostřikovače s nádobkou na brzdovou kapalinu. Nalila jsem do nádobky na brzd. kapalinu asi 3 panáky kapaliny do ostřikovačů do -20 stupňů.
Hrozí něco špatného? Hodně tam už bylo, takže jsem to lila navrch více méně. Mohu s tím ráno jet a později vzít do servisu?
Díky
Není problém závadu odstranit doma. Pokud je systém brzd těsný, tak se z nádobky kapalina vůbec nespotřebuje. Je tam jen, kdyby nějaká brzda tekla, aby bylo možné bezpečně dojet domů/servisu.
Stačí vzít injekční stříkačku (co nejvetší) a kousek hadičky (třeba v akvaristice od vzduchování nebo v autodílech průhlednou od ostřikovačů. Pak kapalinu vysát a nechat jen pár mm na dně a pak dolít novou DOT4.
Pak by bylo dobré v nejbližší době vyměnit brzdovku v celém systému za novou. Mění se co 2 roky!
doplněno 05.12.12 21:22: Lepší 4ka, jinak jsou DOT 4 a 3 mísitelné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.