Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny.
Odlepila se mi izolace zvnitřku haupny na motoru. Takže teď plandá a smrdí, jak se pálí o výfuk. Poraďte prosím čím to přilepit zpátky. Vypadá to jako lisovaný hadr a musí to držet v dost velkým teple na plechu. Je to nad motorem. Já jsem si myslel na nějaký silikonový tmel, třeba ten na střechy, ale i ten dost dlouho tuhne. Hřebíky v prášku mi kolegové rozmluvili, že je to křehké a lámalo by se to. Tak nevím. Nemáte někdo prosím nějaký nápad?
Milane, na té pěně jste se shodli, ale ten chemoprén se mi moc nezdá, přeci jen je pod tou haupnou dost velké horko od výfuku. Uvážil jste to? Nebo to chemoprén(přeci jen je to guma) zvládne?
lui, vezměme to několik let zpět, nic jiného na trhu u nás nebylo. Osobně vyzkoušeno na cukrar.rajce.idnes.cz/...
to stříbrné za motorem je přilepeno chemoškou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.