Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí vstřik - Daewo Nexia benzín

Od: petas19 odpovědí: 5 změna:

Mám Daewo Nexia benzín a plyn pohon.Nejde mi při pohonu na plyn jeden vstřik do válce kolik bude stát oprava? Cím nastala závada mohu to ovlivnit? děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

0x

Dobrý den, tam můžou být různé závady. Špatný vstřikovač, nebo třeba jenom odpojený (špatně) zapojený na svorkovnici elektrického kabelu. Nejdříve zkontrolujte, jestli je vstřikovač správně zapojen ke kabelu, popř. kabel odpojte a zkuste pročistit konektor a znovu zapojit. Třeba se do konektoru v zimě dostala jenom slaná voda a vznikla koroze, která způsobuje odpor a vystřikovač se chová jako odpojený.

olaf71*
hodnocení

0x

ovlivnit se to nedá, je to elektronika a už od montáže jsem s tím měl problémy, už jenom pitomej tlak.ventil, nejde mi natankovat plná nádrž,dále automat. přepínač z benzínu na plyn přestal fungovat, reklamovat to nebudu, jelikož nepojedu 200 kiláků za opravou. To první není až tak důležité,ale to přepínání jsem si nechal opravit za litr.

smajl*
Řekl bych ze vám ten ventil funguje naprosto správně, schválně plní nádrž jen na 80% celkového objemu z důvodu bezpecnosti.
olaf71*

Věděl jsem, že mi tu někdo odpoví, že se nádrž plní na 80%. Jelikož mám nádrž 55 Lt., tak by se tam mělo narvat 44Lt. a já tam dám max. 35Lt.

Je možné, že to zaznamená tzv.prázdnou nádrž dřív, než ve skutečnosti je a přepne na benzín, tím pádem by za to nemohl ventil,ale je to prostě závada a ani ne za rok po montáži jich je dost. Píšu o zařízení BRC.

des*
hodnocení

0x

V sevisu,co to dělali mají spešl přípravek na čistění trysek,dělali mi to za 100kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]