Nejste přihlášen/a.
Plánuji si do auta dát 2kg práškový hasičák, asi někam pod sedadlo řidiče nebo spolujezdce.
Pomohla bych v nouzi sobě nebo jinému, co by mu vůz vzplál.
Dotaz: Nepředstavuje taková natlakovaná věc v autě, kde je v létě i vysoká teplota, nějaká bezpečnostní riziko?
V EU je prej hasičák povinnej, v ČR zatím ne. Vozíte ho? Dá se použít jen půlka a při dalším požáru dostříkat? Nikdy jsem nestříkala...
Vozím ten nejmenší za pár stovek. Výbuchu bych se nebál, uvnitř z principu žádná hořlavina není, sám jej mám v autě asi čtvrtým rokem a nikdy žádný problém nebyl. Ale vozím jej spíš jako lékárničku - jsem rád, že ji v autě mám, ale zároveň doufám, že ji nebudu muset nikdy použít... S tím znovupoužitím - některé z principu asi jdou, nicméně, po každém použití by asi měly projít revizí. A ta bude dražší než koupě nového přístroje.
tak tak-hasičák hmotnostně auto zvládne a nedej bože kdyby byl náhodou zapotřebí-to se "nedá předem docenit"...,a je asi jedno zda 2kg,nebo 1kg-v první chvíli jde o čas a rychlou reakci...
Já ho mám tuším z Lidlu za polovinu, nedávno jsem jej videl tuším v Hornbachu za nějakých 350Kč. Ale nevím, jestli je to 2kg, až půjdu do auta, tak se podívám...
Ano, je to on... prodávají ho s takovým setem na uchycení, já jej mám přišroubovaný v kufru.
Ono by nebylo marný mít tam aspoň toto: hasici-pristroje.net/...
By bylo jistější, že bych s tím zvládla bez zmatků zakročit, nevím. Lepší něco malýho než něco velkýho, s čímž si nebudu tak jistá?
Jen se bojím, že 50°C by mohlo v mým autě lehce být
Díval jsem se na ten svůj jednokilový. Tak co tam píší: hnacím plynem je dusík (ten je nevýbušný a pokuď vím tak nehořlavý) s 20% helia a funkční rozsah -30° až +60°. Ale hlavně, tyto hasičáky se do aut běžně dávají. A jinak, místo rezervy vozím toroid naplněný skoro 40 litry LPG, taky to v létě nevypouštím...
A já bych zase řekla, že LPG je nebezpečný, proto se s tím nesmí do mnoha podzem. garáží...
velký omyl-zhruba před deseti lety bežel na DSF velký srovnávací test ADACu LPG versus klasický benz.pohon a LPG je 3x bezpečnější než benzín-samozřejmě profesionálně montovaný patřičnou firmou...Jenom plynová nádrž vydrží v přímém ohni asi 3x déle do exploze než benzínová-a to nebyl jediný testovaný parametr...Prostě v povědomí lidí je LPG cosi jako hrozba,ale benzín je potencionálně mnohem větším "bubákem"...
Přesně tak. Někdy mi hysterie kolem LPG připadá jako závist těch, co jezdí na benzín LPG se dává především kvůli levnějšímu provozu, jako výhoda se zmiňuje větší dojezd auta s dvěmi nádržemi (což ale s dnešní sítí čerpacích stanic a jejich nonstop provozní dobou diskutabilní), někdo udává kultivovanější chod motoru (jiní si stěžují, že jim naopak LPG dělá potíže), s LPG je mírně menší výkon a mírně vyšší spotřeba. No a častý argument je zaplácnutí kufru. Já mám toroid a problém je vyřešen... Poslední nevýhodou je ta nemožnost vjezdu do neodvěrávaných garáží, ale i to se dle nedávné diskuze má zlepšovat... ale o bezpečnosti tohoto pohonu bych nepochyboval...
Ale ne, LPG nesmí ne do podzemních, ale od neodvětrávaných garáží. Je to proto, že LPG je těžší než vzduch a v případě úniku by se hromadil v nejnižším místě. V dnešní době je problematika pohonu na LPG zvládnutá, poměrně velké procento aut je tímto alternativním pohonem vybaveno a zdaleka se už nejedná pouze o staré škodovky. A slyšela jste někdy, že nádrž LPG v autě bouchla? Samozřejmě, stát se může všechno, ale že by LPG bouchlo v důsledku přehřátí interiéru je nesmysl...
50°je na slunci v autě běžně, takže pokud sprej do 50, tak do kufru nebo pod sedačku a něčím přikrýt (dekou). Nechat ho na palubce pod oknem je nejhorší možnost.
Sprej je ale jen na drobnosti než se to rozhoří, větší požár nezvládne (pokud tam není pyrocool - s tím jde uhasit hodně). Ovšem s rozhořeným autem je problém, na to je třeba velký hasičák (nebo spíš několik i s hasičema
Jinak srovnávat odolnost spreje a nádrže na LPG je opravdu mimo (ten pán co se nebojí nechát to stát na slunci)
V čem jsem mimo? Že je LPG hořlavější než dusík? Chcete mi tvrdit že nechat stát auto s LPG pohonem na slunci je nebezpečné?
Pokud byste si koupila opravdu práškový hasící přístroj, tak se nemusíte bát, že by byl pod tlakem. V tomto přístroji vzniká tlak až tehdy, když jej uvedete v činnost a hasíte tím práškem! Pěnový přístroj je pod stálým tlakem, protože obsahuje kapalný kysličník uhličitý - tomu vadí teplota okolí nad 50 st. C.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.