Nejste přihlášen/a.
Zdravim
chtěl jsem se zeptat jak zajet nové auto
Prodejce říkal že mame vůz uživat uplně běžně.jak jsme zvyklí.
Znamí říkaj že auto prvních 1000km máme šetřit ...tak zvaně mu nešlapat na krk a nezkoušet co umí.(člověk chce zkusit co to dokáže...znate to) udajně když je dobře \AJETé\ak mín žere a dobře tahá.
Ps.přesedlali jsme s favorita do fabie 1.4
dík za všechny názory
Prvních 1000 až 1500 km je motor v záběhu. Během této doby nejezděte rychleji, než na 3/4 maximální rychlosti tedy na 3/4 maximálních otáček motoru. Prvních 1500 km nejezděte na plný plyn. Netahejte za autem přívěs a vyhněte se vysokým otáčkám motoru. Nikdy nevytáčejte studený motor a to nový, nebo již zaběhnutý. Kdo by o výrobku měl vědět více, než výrobce. Podívejte se sem na stranu 139.
mediaportal.skoda-auto.co/...
Nějak se mi nepodařilo vložit odkaz. Tak cesta:
www.skoda-auto.cz - dole na stránkách DOKUMENTACE K VOZŮM - FABIA - vybrat model - NÁVOD K OBSLUZE
Dřívě byl "záběh" nového auta (nebo motoru po GO) opatrnou a rozumnou jízdou velmi důležitý, protože nedokonale opracované součástky motoru se musely "správně" obrousit, ohladit, vytlačit... zkrátka "usadit se". U dnešních aut jsou díky dokonalejšímu zpracování součástek (a také díky řídící elektronice) požadavky na "záběh" mnohem nižší a soustřeďují se především na nepřetěžování motoru extrémními otáčkami během první tisícovky kilometrů. Ten týden až měsíc (podle toho, kolik denně najedete) to snad o snad vydržíte, ne?
Dřívě se skutečně během prvních 5 tisíc km doporučovala tak opatrná a relativně pomalá jízda, že byly v prodeji obtisky na zadní sklo s nápisem "V ZÁBĚHU" (se zeleným čtyřlístkem), který ostatním řidičům signalizoval, že od vás nemohou čekat žádnou rychlou jízdu a svižnou akceleraci. Recesisté si obtisky kupovali i pro svá stará auta, pouze vystřihli a přehodili slabiky, takže na zadním skle měli nápis "V ZÁHUBĚ".
Zdravím, souhlasím s kolegou solenza. Do aut trochu dělám, tak jen ještě doporučím první výměnu motorového oleje trochu dříve nežli je servisní interval ŠKODA, doporučuji po 5 000 km, první znečistění olej se záběhu bude nahrazen novým, určitě se to tak vyplatí, sposta mých známých by mi dala za pravdu. Třeba Renault u některých svých motorů má první výměnu psánu až v 20 000 km, což už je auto na kaši, možná mi nevěříte, ale je to ověření, kamarádi z Renaultu sami doporučují dřívější intervaly.
Aut jsem měl nových už vícero.Jde jen o to,používat ho normálně,což je vytáčet motor max 3/4 otáček.Neznamená to např jet na jedničku třeba hodinu po Praze,jak to mnozí řidiči umí.Taky je nutné opravdu navštívit servis na servisní úkony včas,např výměna oleje je dokonce nutná.Moje auta před prodejem měly najeto kolem150tisíc km a byla to kastle,co mi odešlo.Motor byl vždy perfektní.Auto je zaběhlé tak asi při 20000km.Je to opravdu poznat,jak kdo jezdí.GOOD LUCK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.