Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda felicia- chpípne pravidelně po 1km

Od: 13freeloader* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám takový problém.

Zhruba před týdnem začaly problémy, které se mi opakují denně při cestě do a z práce.

Nastartuju auto, beží normálně, po cca 1km jízdy začne chcípat.

Podřazování- zvýšení otáček nepomůže, pouze na neutrál když prošlápnu plyn je vše ok a jedu vesele dál.

Jednou jsem nestihl prošlápnout za neutrálu plyn a motor chcípnul, ovšem hned nastaroval při natočení.

Nevím v čem může být problém.

Díky za reakce.

Škoda Felicia 1.3 r.v. 2000

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

2x

Vyměnit palivový filtr u nádrže. Sundat plechový kryt kolem výfuku demontáží asi 3 matic a pak povolit svěrný šroub, co drží páskou z plastu filtr. Koupit kvalitní MANN!

Dále vyčistit klapku.

doplněno 07.11.12 12:27:

Jinak hledat závadu v zavzdušnění palivového vedení.

hodnocení

2x

bude v háji čerpadlo v nádrži dej jiný a bude pokoj

hodnocení

0x

Vyměnit palivový filtr, když to nepomůže tak změřit tlak paliva pokud máte možnost pokud ne a nechcete za to v servisu platit tak vyměnit palivové čerpadlo.

verona1963*
hodnocení

0x

taky se mi tohle stávalo mám golfa4 koupila jsem si sprey na čištení klapky stojí asi 120kc a už po prvním použití to bylo znát udělala jsem to 2x po sobě a auto jezdí a zatím nechcípa *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]