Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavie 1,6 74kw benzin - motor se neohřeje

Od: chachali odpovědí: 6 změna:

t byl špatný vyměnily mě ho v servisu byl špatný byl pořad otevřený takže motor chladný a spotřeba byla taky o dva a pul litru větší daly mě tam nový termostat ale když nastartuju auto za chladna a jedu auto se zahřeje na 70 na budíku ale pak spadne hned spatky na padesát po delší chvíly teplota pomalu stoupne až na devadesat a drží tak jak má spotřeba je už taky mala tak nevim co stím je máte někdo zkušenosti díky moc za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

1x

Nejspíš to dělá vzduchová bublina,časem uteče a bude to dobré.Máš tam dost vody?když je málo,tak zase při zchladnutí tu bublinu nasaje.

chachali

Vody mám dost tak nevim či reklamovat termostat nebo je to jak píšeš

erikch*

případné zavzdušnění není o množství vody(kapaliny),ale o vzd.bublinách třeba v radiátoru(někde v okruhu)a vodní pumpa vzduch dost dobře "neutlačí"...Takže s autem zajeď někam na prudký svah(čumákem dopředu) nastartuj a nech brblat motor-v expanzce by měly být viět bublinky...

chachali
hodnocení

a mam při tom otevřít víčko nebo ho nechat zavřené na nádržce díky za odpověď

1jara*

Expanzku otevřete ale pozor na páru.

chachali
hodnocení

to sem udělal měl sem to tak čtvrt hodiny a nepomohlo to dělá to stále nevite někdo co s tim?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]