Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho trvá výměna čelního skla

Od: kubinec® odpovědí: 4 změna:

nevíte za jakou dobu lze vyměnit čelní sklo na Fiat Punto, mám na mysli přímo servisáky

lze to vyměnit do hodiny?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Predpokladam, ze jde o prilepene sklo. (Ne zasazene v gumach). Takova vymena i v odbornem servisu profesionalem trva nekolik hodin (treba i 5).

Pri pouziti drazsich lepidel se doba muze zkratit i na 1 az 2 hodiny. Pri pouzitich nejlevnejsich odjedete treba az druhy den.

Samotna vymena netrva dlouho, ale pred jizdou je potreba pockat na zatvrdnuti lepidla - tzv. konstrukcni pevnost lepidla, jelikoz pri jizde dochazi ke krouceni karoserie a mohli by vzniknout netesnosti. Dale se to prodluzuje kvuli preciznosti provedeni - pri spatnem, rychlem provedeni dochazi casto k reznuti okenni drazky pod lepidlem.

Pokud jde o sklo zasazene v gumach (coz nejspis neni Vas pripad), pak je to na pockani.

hodnocení

*palec*, hotovo, byla tu firma (jeden chlapík, velmi příjemný v dnešní době málovídaný ) a za 1 hoďku sklo vyměněné, a ať další hoďku počkám a mohu jet a do myčky nejdříve raději až po 3 dnech
vyměnu jsem řešil přes pojišťovnu, a ta firma co mě to měnila je a mohu doporučit = carglass *palec*

vosikac*
hodnocení

0x

Kamaradovi menili na Citroenu picaso za cca3h a to vuz museli nechat cca hodinu v garazi kvuli chladnemu pocasi.Hodina se mi zda nerealna,ale ty 2h by to trvat mohlo.

cheeman
hodnocení

0x

No hodinu trvá práce a další hodinu schne lepidlo.

Ale doporučuje se na to prý moc nespěchat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]