Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Babetta - pořad v záběru

Od: dcmen odpovědí: 3 změna:

Ahoj

potřeboval bych poradit

mám problém s babettou protože se mi pořád točí zadní kolo i při nejnižších otáčkach

vyměnil jsem pružinky rozběhovych čelistí za předpokladu že staré budou slabé aby se čelisti vraceli zpět ale nepomohlo

už si s tím nevím rady, napadlo mě výměnit bubem "úplný" jestli to bude k čemu ale to je jen teorie

co s tím může byt?

díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Ahoj, to je běžný jev u automatických spojek, nevím proč Ti to vadí, asi bych to vůbec neřešil! Pokud nechceš "gumovat" při sundavání stroje ze stojanu, přibrzdi si. A určitě Babeta nemá na volnověh takový tah, aby Tě sama odvezla třeba z křižovatky jako to běždě dělají auta či autobusy s automatem...

hodnocení

0x

A nemas jednoduse moc vysoky volnobezny otacky?

dcmen
hodnocení

snad ne, snažil jsem si s tím vyhrát a poštelovat to ale nic se nezměnilo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]