Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bmw na lpg

Od: evjika odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Chci se zeptat na toto: našla jsem si bmw 318 (1.9 benzín) ale je předělané na LPG. Nejsem žádná závodnice, jen se mi tento typ vozu líbí a chtěla bych si ho koupit. Spíše mě zajímá jestli to bude poznat na spotřebě, nebo to bude jen pár korun? Děkuji za rady...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

tak spotřeba bude 8,5 litru benzinu při jízdě na benzin a kolem 10-10,5 litru plynu

erikch*

nu jsem nahodil cifry,jak kdyby znal vás i auto-ale i tak budíž-8,5 x nějakých 34,-v benzínu jste na 289,- a 10.5 x 16,90 v plynu a jste na 177,-...Jednoduché počty...

nu*

neznám,a le představil jsem si starou plečku z roku 1992, v SRN se nechá pořídit za 350-400 eur, když se zrepasuje rozviklaná přední náprava, bude to ještě chvilku jezdit...

evjika
hodnocení

jedná se o bmw z roku 2002, takže si myslím že zas tak staré auto to není. Najeté také moc nemá (kamarád mechanik ho prohlížel) podle něj cena odpovídá. Pro mě je hlavně důležité to, jestli se to vyplatí.

erikch*

nedávno toto téma bylo velmi zevrubně a názorově "probráno"-bez ohledu na to,fakta hovoří jasně-plyn je nejlevnějším palivem(krom stále ještě "exotických" jako vodík apod.)a dlouho jím bude-mimojiné i z toho titulu,že ply(LPG)je i topivem,nejen palivem jako benzín a nafta,takže není možné na něj nasadit spotřebku dle velikosti díry ve st.rozpočtu...

kecal
hodnocení

0x

jestli to má vstřikování plynu-to znamená vstřikovací ventil plynu na každý válec na sacím potrubí,tak je to výhodné.Je i vstřikování plynu do sacího potrubí jedním vstřikovačem,ale je to už starý paskvil a nic na to není k sehnání.Nebo to má klasický směšovač plynu/reduktor/,ten taky jde ale také už starší technologie,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]