Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám fiat punto r.v.1996, 1.2, 44kw, automat, odešla mi převodovka. byla mi nabídnuta automatická převodovka z vozu Fiat Punto r.v. 1996 1.6, jak zjistím jestli mi bude pasovat převodovka z tohoto vozu? Volal jsem asi do 5 servisů ale nikde mi tuto otázku nezodpověděli. Nemám možnost převodovky porovnat jelikož nabízenou převodovku jsem nezakoupil a ani neviděl.
každá převodovka má jednak výrobní nezaměnitelné číslo,navíc i typové-takže poprosit pána(í)co jí nabízí k prodeji-pokud jí mají venku,nebude to prolém...Ale jestliže jedna skříň odešla,bylo by rozumnější s ohledem na budoucnost řešit manuál a nechat si to překopat-není to až zas tak dramatické-jak to zní...Jen tak pro zajímavost,jaká je prodejní cena onoho automatu? Podle toho by se fakt i finančně cena výměny manuálu i s prací vešla do ceny pořízení automatu...Jedničkových Puntíků je k mání dost,čili koupi třeba lehce bořenýho-máte vše co budete event.potřebovat-zbytek ještě případně zpeněžíte...
doplněno 25.07.11 18:40:jen pro doplnění-zn.servisy jsou vesměř "výměnáři",čili takovéhle specifické otázky jsou na ně moc-tady je rozumný sehnat nějakého šikovného mechanika,už jenom kvůli zkušenostem-nemluvě o ceně práce...
Má situace je asi taková: nabízena automatická převodovka je z autovrakoviště a cena je cca 3000Kč, podrobnější informace bych měl co nevidět obdržet. Auto má 3 měsíce starou stk a chtěl jsem ho využít jen dočasně, plánuji totiž na jaře kupovat starší rodinný vůz ale prozatím na něj nemám dostatečné finance. Možnost předělat na manuál mne taky napadla, jen nevím jaká by byla přibližná cena. Do punta se mi už nechce investovat mnoho peňěz. Cena vozidla je minimální i když se v poslední době měnil výfuk, tlumiče, čepy, brzdová obložení tak hodnota vozu se zdvojnásobí když do něj zrovna natankuju plnou nádrž. Z těchto důvodu jsem tam chtěl šoupnout převodovku ať to aspoň několik měsíců vydrží. Poté vozidlo daruji známé, která by jej využívala pouze na jízdu do práce cca 4 km vzdálené. Hledám tedy nejlevnější variantu opravy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.