Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Žádal jsem o upuštění zbytku trestu od výkonu trestu zákazu řízení. Od soudu mi přišel dopis a v něm je " Předvolání k veřejnému zasedání ". Co tam po mě budou chtít? Máte s touto situací někdo zkušenosti? Děkuji za rady
zákaz byl uložen soudně a jedině soud o tomto může rozhodovat,a jelikož máte nejen ústavně dáno být při jakémkoli projednávání přítomen(je to výhoda,nikoli negativum),tak vás klasicky soud předvolal-bude chtít slyšet tvé vyjádření,lítost a bla bla bla...Nevím za co zákaz máš,ale buď rád,jelikož paradoxně v našem bordelu,jestli si třeba jel s nějakým alkoholem,máš takovou možnost(podmíněčného upuštění od zbytku trestu)-narozdíl od "blbců",kteří se občas nepřipoutají,zapomenou si rozsvítit a podobné kraviny,ale jejda tralala 12 bodů a smolík,žádná půlka...Z toho titulu se spíš "vyplatí" chlastat a sednout za volant-je to(dle možností zákona)menší prohřešek než párkrát nerozsvítit,nebo blbě zaparkovat...To neber osobně,ale jako takovou úvahu...
ano bylo to za alkohol. Takže asi po mě budou chtít opět k tomu něco říct. Takže toho litovat a podobně, no momentálně ten řp. potřebuji. Samozřejmě to bude na soudci jak se rozhodne že? Budu zase čekat na dopis nebo to rozhodne rovnou tam? díky
Rozhodne se při tom zasedání, ale na písemné vyhotovení budete čekat (možná dny, nebo týdny).
atreus-soudní rozhodnutí nabývá účinnosti okamžikem vyhlášení takového rozhodnutí-v případě,že se min.jedna ze stran sporu(zde stát vs.tazatel)odvolá,případně ponechá lhůtu k odvolání,je rozhodnutí nepravomocné...Jinak občan má 8midenní lhůtu a stát(ní zástupce)9denní-trošku rozpor s Ústavou o rovnosti stran při sporu,ale to je ted vedlejší-není-li odvolání do této doby podáno,rozhodnutí nabývá účinnosti dnem vypršení lhůty...Písemné vyhotovení musí být vyhotoveno do 8 dnů po vyhlášení(na to je zákonem stanovená lhůta)-žádné týdny,měsíce-a zhruba 2 až 3 dny doručení poštou...No a ještě k projednávání samotnému-samozřejmě "účinně projevená lítost" jsou +bodíky-prostě litovat a hlavně už nikdy víc sedat za volant byť i se "zbytkáčem"...,nejen kvůli případné podmínce...(ta bude určitě,pokud ti vyhoví...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.