Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškozené přední sklo - sekání krajnic

Od: bacik* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

v pátek jsem projížděl okolo traktoru "udržba silnic Vysočina", který sekl trávu a odlétnutý kámen mi poškodil přední sklo u nákladního služebního auta. Šel jsem za traktoristou a oznámil mu, že co mi způsobil a on se se mnou vůbec nechtěl bavit,že ho to nezajímá, Samozřejmě majitel firmy po mně bude chtít vysvětlení a náhradu. Traktorista mi řekl. že mají od mistra přímo nařízeno na tyto škody nereagovat a ignorovat. Poznamenal jsem si čas,SPZ a místo. Co mám dělat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

pokud nemáte pojištěné přední sklo - máte smůlu

a pokud máte př. sklo pojištěné tak "dnes" už pojišťovny nezajímá kdo to udělal (spz, jméno apod je nazjímá - prostě vám škodu pojišťovna uhradí) ;)

hodnocení

0x

Co máte dělat *smich* takových časů a SPZ vám napíšu za minutu 10 .Pokud ten šmejd se neměl k řešení situace tak jedině volat policii nic jiného i k takto banální situaci musí dojet pokud viník odmítá svou vinu teď vám vše zapře pokud nemáte zajištěného svědka*jasne*

svěděk, viník teď už není třeba

olaf71*
hodnocení

0x

rozhodně jste měl zavolat policii, pokud je to vozidlo služební, tak jste se určitě na refer. školení řidičů učil, že se má policie volat, jelikož se nejedná o soukromé vozidlo a to samé se týká traktoristy. mě to tak aspoň na školení bylo vysvětleno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]