Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Táhlo řazení komplet Felicia

Od: redroker® odpovědí: 3 změna:

Dnes jsem obdržel táhlo řazení (kompletní) na felicii kombi1.6 GLX.55kw (odkaz níže). Ukázal jsem jej mému automechanikovi a ten mi sdělil, že je to špatný typ. Místo toho pozlaceného téčka, který je v kloubu, musí být hliníková krabička se silentblokem. Divné je, že jsem zagoogloval, ale vyhledá mi to jen ten typ, co jsem zakoupil,tak nevim. Můžete poradit?

interskoda.vltava2000.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

...přesněji řečeno, hliníková kostička

hodnocení

0x

Já měl také Feldu, ale kombíka, 1.3 benzín z roku 95. Hliníková krabka na řazení byla, měnil jsem ji, protože to bylo ,,vyčvachtaný´´ a řazení nešlo přesně. Vypadalo to takhle :

autotypautodily.cz/...

Táhlo řazení komplet Felicia

hodnocení

Teď teda vidím, že to lze zkombinovat, automechanik mi právě tvrdil, že to lze těžko a je spíše nutné to koupit vcelku. Ale právě vcelku to nikde na netu není!

doplněno 21.07.11 09:18:

Podle mechanika, na konci to táhlo nesmí být snýtované s tím poz. téčkem, musí to být v mém případě šroubovací

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]