Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodný výběr povinneho ručení - které?

Od: rybitvi odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, koupil jsem si své první auto a je mi 18 let jenom pro upřesnění...než ho na sebe přihlasim tak ja jasné, že ho musím pojistit, chci se Vás teda zeptat jakou pojišťovnu si na začátek vybrat. Pomoci kalkulačky na porovnani povinneho ručeni se mi ukazalo že by mě nejlevněji vyšlo pojištění: Slavia Standard* (doložene touto hvězdičkou) a u vysvětlivky bylo napsáno:

* Vybraná pojištění odpovědnosti za provoz motorového vozidla nabízíme prostřednictvím Smlouvy o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla mezi pojišťovnou a naší makléřskou společností bez systému bonus / malus.

Mohl by mi někdo nějak lajcky vysvětlit o co vlastně jde?

Jinak dale mi vyšla nejvyhodněji: Slavia Superbonus a ČPP SporoPOV...napiště prosim vas nějake vaše navrhy atd. Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Mám to samé pojištění Slavia standard,na auto 1400cm3,platím 1930káčé ročně.Na tuto cenu se u jiných pojišťoven dostanete časem ,právě tím bonusem,kdy se odpočítává bezeškodní průběh pojištění.Při nehodě zaviněné se malusem zase navýší a zdraží.Myslím že je lepší se B/M vyhnout a platit stále stejně,je to i tak o 60%míň než jinde a nemusí být člověk nikomu vděčný za to, naco má nárok,jak vidno u Slavie.

hodnocení

0x

Zdravím do Rybitví?

Je asi 11 pojištoven, které jsou nejlepší. Páč jinak by si to u nich nikdo nepojistil. Většinou Vám vysvětlí, že když půjdete po nejlevnějším pojištění, že se může stát, že budete doplácet po nehodě. Ale přesně Vám to nevysvětlí proč. Je to jen obchodní trik.

Minulý týden jsem řešil (jako každý rok) kde a za kolik pojistit vozidlo. Velice často jsem uspěl u Directu, ale vyjednáváním o ceně..Nevím, zdali máte v rodině řidiče s max. bonusem, klidně můžete využít jeho bonus. Pojištoven je mnoho a každý chce vydělat. Chtějí Vaše peníze. braňte je.

nu*
hodnocení

0x

Mám také Slavii, v akci jsem pojistil TDI-čko 1,9 r.v. 2005 za cca 2100,- Kč...

Uvažujte, co od pojistky chcete...Pokud Vás jednou nabourá klient pojišťovny TRIGLAV nebo ČPP, který platí polovinu toho co Vy,a bude to z Vaší strany nezaviněná nehoda, poznáte, co je to domáhat se svého práva na úhradu skutečné škody po pojišťovnách podobného jména a formátu...Budou na Vás zkoušet různé triky, jen aby bylo pojistné plnění co nejnižší...slabší nátura pak vyhodí zbytečně peníze za právníky nebo se podělí o své plnění s nějakou "nehodovouslužbou"...Pak si položíte otázku, proč mám já platit takovou drahou pojistku, a to ze zákona, a pak mít v případě poškození mého auta takové problémy?

Pokud chcete ušetřit, volte Slavii...pokud chcete pojistku proti kroupám, padlému stromu, nebo aby v případě pojistné události bylo pojistní plnění stoprocentní, volte 100 na 100...ale za jiné peníze...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]