dobry den, chci se zeptat na nazor, dochazi mi setrvacnik u spojky, nova stoji kolem 15tis, ojeta tak do 10, motor ma 200tis km poctivejch za sebou, v planu mam jeste max 30 a pak prodej. mam riskovat davat tam starou taky ojetou nebo investovat do novy? diky
dal bych tam nový, když už s to bude rozebírat...zajímavé, já najel s tímto moterem zatím 300 tisíc km a spojka je původní a vystavuje jako nová...s tím vaším asi předtím jezdila "žencká"...
Rozhodně dejte nový - z druhovýroby neznačkový nebude tak drahý a službu udělá stejnou. Sím jsem kupoval celou spojku i s dvouhmotovým strvačníkem pro FORD Mondeo u fy HASPO v Praze- Spořilově a stálo mě asi 7000 Kč a motor jde jak hodinky měkce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.