Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škrábance na autě - levná oprava?

Od: fizzy odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak nejlíp a nejlevněji opravit škrábance ma černé metalíze. Tužce FIX-IT-PRO moc nevěřím, tak jestli mátě nějaké lepší nápady, prosím napiště. Předem děkuji za odpovědi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

fizzy, není škrábanec jako škrábanec. Podle hloubky se určí postup. osobně bych navštívil specielní prodejnu autolaků, kde Vám prohlídnou škrábance a navrhnou postup. Pak pojedete do další a další prodejny, podle rad si vyberete nejlepší postup.

Prodejci chtějí kšeft a určitě na kousku ukážou jak škrábance (ne)zmizí.

des*
hodnocení

0x

Jenže ona ta tužka opravdu fungiruje.Někdo mi obešel auto,potkat ho a byl by obezduch.Po aplikací tužky to vůbec není vidět.Mám metalizu Renault.

olaf71*

já zase naopak tu tužku vzal a vyhodil, zakrylo to jen opravdu min. škrábancu jemnější než vlas. nečekal jsem zázraky,ale tohle byly vyhozené peníze. Také ta cena na Aukru spadla u tužek od té doby ze dvou stovek na 40 korun.

ar*

Olafe protože se zabývám i lakováním aut, tak jsem tužku kupoval kdž stále ještě cca 700 (již v několika odpovědích jsem to tady psal) a to už byla cena nižší než když to byla novinka. I když jsem tomu předem nevěřil tak jsem to potřeboval odzkoušet, abych mohl říct že je to dobré nebo nanic. Moje zkušenost je naprosto stená jako máš ty. Nicméně každý má odlišnou představu o opravě škrábance. Pro toho kdo chce škrábanec zaretušovat neznatelně je Fix it pro kxindl, pro človeka kterému stačí aby to nerezivělo a nebylo to vidět z deseti metrů a jinak místo škrábance tam může být "blitek" je Fi it pro malý zázrak.

Pokud jde o metlu jiná oprava než zástřik neexistuje. Vše ostatní lze přirovnat opravě silnice, když cestáři do díry ve vozovce nahážou asfalt a uplácaj lopatama. Místo díry je tam "hrča".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]